Hi ha 4xaneros catalans per aquí o qué? Per curiositat només. No sóc independentista ni cap merda d'aquestes

Hi ha 4xaneros catalans per aquí o qué? Per curiositat només. No sóc independentista ni cap merda d'aquestes.

Attached: Soyboys catalans.png (600x421, 271.87K)

Ja som dos.

Mira quin captcha m'ha sortit quan he anat a fer aquest thread. ÉS UNA SENYAL! Pero una senyal de què?

Attached: imagen_2022-02-09_222743.png (646x432, 46.82K)

Jaja, collons. Si que és una senyal, nano.
Any Forums és també una pàgina per dir el que passarà?
perdona si escric algunes paraules malament, normalment no escric o parlo en català.

Esclar, aquesta pàgina és a la societat contemporànea global lo mateix que l'oracle de Deflos a l'antiga Grècia. Aquí venim els desconsolats a demanar ajuda a... la resta de desconsolats que com a col·lectivitat es converteixen en un nou déu. Però és un rotllo haver d'esciure sempre en anglès a que si? Hi ha un hispachan però es una puta merda.

Attached: vlcsnap-2020-03-14-19h14m04s605.png (1280x720, 1.17M)

M'has llegit la ment amb l'ho de escriure en anglès i sobre el Hispachan. però també és una porqueria veure sempre sexe i coses dolentes a Any Forums, ja m'aborreix una mica, però encara puc veure coses curioses o interesants. Com aquesta publicació, jaja.

Bé, la majoria de coses de Any Forums son una puta merda igual que la majoria de coses en el món sencer són una merda. Això no vol dir que de tant en quant es trobin coses divertides. Jo segueixo entrant perquè a vegades surten coses que em fan riure, com fa una estona amb aquest gif. Però, si, massa ties en pilotes i massa "hate" per tot arreu. Pero que hi farem... serà Any Forums una instantànea de les merdes que hi han en lo mes profund dels nostres inconcients?

Attached: GIF del gato volador.gif (320x240, 1008.98K)

Jaja, ho he vist també. Ho és, és un reflexa del món i de l'ho podrit que està la gent. Estic fins els ous dels pedòfils amb les lolis, amb els malalts que publican gore o assesinats, sexe o negres follant a blanques. però bueno, com he dit és un reflex del món i aquí totohm pot posar el que vulgui (cuasi tot), i a vegades veus coses divertides o bones. Però et diré que estic en el NOpmo (o No pornografia-masturbació) i no és fàcil estar aquí, per culpa de Any Forums he caigut i m'he fet la paja jajaja. En fin, hi ha de tot.

bona nit xicons

Hey, bona nit

Fa anys si que estava be, també jo era mes jove i era el principi dels memes, i mira, feia gracia. Parlo de fa 10 anys o aixi. Ara es mes negres, shemales, cuckold i ja està.

Jijijijiji mos agradE ser transgressors. Aquí en l'anonimat ho podem ser. Bé ara escriguent en català en aquest thread no tant eh? Al final, Catalunya és un poble, Espanya és un poble...pero... el mon és un poble? Ai mare! Al final tots som americans...
Bona nit.
Una cosa per qué sóc jo l'únic que està postejant imatges? Se suposE qu'aquesta pàgina és principalment per a compartir-les. Crec.

Attached: tumblr_lwbmjyHTrc1qcp92vo1_500.jpg (500x661, 64.96K)

Entenc, jo no arribo ni a 1 any aquí, fa relativament poc. I tanta porqueria en molesta, i la veritat també pensava si comentar aquí o no, porque com diuen que hi ha gent que té dons de ordinador (no ho diré en anglès per si de cas, un jaquer). I no vull tenir problemes. Demasiado loco y enfermo suelto.

jo porte ací des del 2007 mes o menys. Vaix coneixer Any Forums al foro Putalocura

Ara estic a /lit/, Any Forums i poc mes

Esclar, perquè la gent que entra aquí es veu en la tessitura d'expressar lliurement els seus traumes sexuals, és a dir, lo molt que els heteros del mon sencer desitgen una polla de 25cm (sigui negra o no, pero solen haver més de negres) penetrant-los per tot arreu.

Attached: vlcsnap-2021-07-26-03h42m39s994.png (640x492, 310.42K)

Normalment no posso imatges, pero bueno, aniré posant jaja. Posdata: Jo estic fart del anglès, per això a vegades entro a hispachan.
Posadata: sobre la imatge, no soy un pedòfil de lolis, només la imatge és adorable.

Attached: screen-3.jpg (800x1000, 95.16K)

Oye cada uno le gusta lo que le gusta, pero publicarlo 200 veces (y otros diciendo que eres judío por eso) ya.. molesta un poco jajaja, mare meva.

Es el que tenen els traumes sexuals: MOLESTEN. Sino no serien traumes i el mon seria un lloc xaxiflower, AMIGO.

Attached: vlcsnap-2020-12-16-16h47m52s545.png (1280x720, 1.15M)

Trú, broder. Però per això hi ha Second Life que pots recrear el que sigui, i que es quedi en el joc. Una pàgina anònima per posar cosas que ens ajudin, i la fan servir per merdes, quina evolució, mare meva, magnific jaja, per mi el ciberespai ja fa fet una merda, i més amb la censura i el espionatge del navegadors o cosas així, però tens raó.

Attached: .jpg (662x935, 73.02K)

Second Life? Doncs no sé el que es. Hi han tantes coses a l'internet...que al final...es que no donem a l'abast. El problema es que hi ha massa soroll. Soroll, soroll, soroll. I amb tant soroll no ens pot passar altra cosa que quedar-nos sords. I aleshores no mos enterem de ré. I així va la cosa.

Attached: P1080233.jpg (2048x1360, 606.17K)

Doncs sí, això mateix. Second Life és un simulador virtual, i pots literalmente fer-ho TOT, per això es diu Segona Vida, la majoria crean mapes gore o pedòfils encuberts o coses... rares, pero també hi ha gent normal, però t'aconsello que no entris a aquest simulador, o si vols entendre una mica i es entretingut pots buscar en yourtube: InfuGames
però bueno la mateixa merda de sempre a aquesta pàgina, però alguuuna cosa és salva, de moment.

Buf i sincerament no crec que hi entri. On vaig a entrar ara mateix és al llitet. Bona nit i bona nit als altres 4xaneros cataloparlants.

Attached: vlcsnap-2020-03-14-19h14m51s191.png (1280x720, 1.17M)

Mare de Déu senyor, qui m'hauria de dir que parlaria en valencià a un forum per a fans de música de gola mongolesa!
Bona nit.

Vinga nano, cuida't i bona nit i n oentris molt aquí que no és molt bo, jeje.

Jaja, jo també em pensava que mai parlaria en català en una pàgina que es parla anglès. I mira'm ara