And I mean the whole country, Serbs and Bosniaks need to be eliminated.
Times of ethnic cleansing are in front of us.
And I mean the whole country, Serbs and Bosniaks need to be eliminated.
Times of ethnic cleansing are in front of us.
Other urls found in this thread:
Iz kojeg dijela hercegovine si?
Nisam iz Zagreba sam
mongoloidni kretenu balavi, pusti ljude u miru i napravi nešto od sebe, krmo maloumna
Dobro, da, ali nemozes drzat zemlju bez ljudi na njoj, nema nista bez jos djecurlije da naseli, a nemamo ni za nas trenutni teritorij dovoljno. Tako da...ajde jebi nesto, brzo
Sto si opasan online, prepo si me
ali bosanci su muslimanski hrvati
:(
As long as you kick out the mudslims it's ok to me
KURVAT-SAN, YOU HAVE CROSSED THE LINE! YOU BROKE OUR BUSHIDO! MEET ME IN THE FIELDS OF OSAKA FORNOUR FINAL BATTLE!!!!!
Glad to see there's still some moderates left in Croatia
Prvo ćemo osigurati zemlju ionako trebamo živjeti u skladu s prirodom, svakome 1000m2 nakon osvajanja
Thats part of the plan
Thats how it will be I am not naive I know there will be resistance
Thank you, equality is a lie
So you're admitting bosnian muslims and bosnian serbs are islamized and "orthodoxed' croats? Well..??? Are they or aren't they?
Vidiš da ima osjećajnih oni će vas ugostiti kada krenu valovi izbjeglica
YOOOOOOO
youtu.be
I don't really care maybe some are, the thing is to work towards the goal and that is securing territory.
Naturally we should use greater geopolitical instability to achieve these goals.
Iz kojeg dijela hercegovine si?
Židovske laži, isti tip ljudi smatra da su crnci Homo sapiens a zna se da su Homo erectus.
Ponavljam iz Zagreba sam ali smatram da treba vratiti naše. Jesi znao da je Banja Luka izvorno hrvatski grad te da su ga Hrvati osnovali?
Pogledaj samo kartu Hrvatske pa svatko vidi da nešto nedostaje
to sve stoji ali čemu mržnja prema bosancima, pavelić ih je smatrao hrvatima
Ajde sine, ti u prve redove