Are they based, or a cuckservative grifting operation?
What do Croat anons think of Hod za život?
Buuuuuuuump
Bummmmmmmp
i'm not croat
Explain to me why you are a chud.
>Hod za život
The what? I don't watch the television what is this?
This doesn't concern you, move along
Life starts after first heart beat, not at conception. Those people are lost. But the satanic left is absolutely abysmal.
For non croats, it's a countrywide pro-life rally
Slogani su cringe, cilj je dobar samo samim hodom neće ništa postići. Overall previše je mlohavo sve to treba čvršće inicijative.
Zašto pričati na engleskom ako se očekuju samo odgovori hrvata?
Mislim da je hod za život ZASNOVAN i da liberalne kurve treba naučit kolko je pobačaj zapravo fundamentalno zla izopačena stvar i da ne vrijedi širit noge okolo bez kondoma jer senzacija s kondomom im je ista, njihovi partneri nisu sposobni ili voljni izvuć na vrijeme a one na kraju krajeva najčešće imaju jednaku ili manju intrinzičnu vrijednost nego taj fetus što ga pobace. Doslovno poznajem par liberalnih studentica koje putuju na neki kvazi faks u druge gradove dnevno i roditelji im plačaju gorivo da bi se tamo napušivale(između ostalog kurca) i čak ne išle na nastavu uopće.
Stanje je kri ti čno.
>Zašto pričati na engleskom ako se očekuju samo odgovori hrvata?
Jer janny ponekad izbriše thread ako otvoriš na ne-engleskom jeziku. To mi se već događalo
Lost? Ti si onaj jazavac što mora podsjećat dedu i tatu na obiteljskim okupljanjima da su i ustaše bili zločesti i najvjv pričaš nazalno i rastežeš riječi i prolapsiraš anus da ti dečko može bolje doprijet prostati.
UBI SE PEDERU
>Zasnovano
Top kek, ja inace kazem >Utemeljeno
>zasnovano
>utemeljeno
Zašto ne oboje, diversity is our strength
Postiže se ako ništa countereffect onom pederskom hodu i onom još prije za prava pobačaja il kaj već.
Treba se pokazat degenima da su manjina i da su disgenične nakaze u usporedbi s military age mladićima i majkama s lijepim bijelim bebama.
Da, problem je ta cuckzervativna retorika hodača
>muh eugenika
Žene koje pobace dijete su manje vrijedne od žena koje ne pobace dijete simple as.
Ako je retardirano? Da nije sjebana od razno raznih pilula i šugave prehrane i stila života nebi ispalo retardirano, njena krivica.
Svi drugi razlozi nisu opravdanje, pobačaj je ZLO.
Kurve se treba prisilit UZ PETU.
Aktivirani su samo kad su ove retardirane teme aktualne. A ne protestiraju za pdv i milijon drugih stvar. Mozda nam treba hod za bolji zivot u hrvatskoj, tj ne hod nego ekstremni protesti kojih nema mada ni protesti ne pomazu. Ja sam za najekstremniju opciju, nazalost 99% ljudi misle da sam ludjak i ne slazu se.
Retardiran si. Neće vam nikada uspjeti cilj ako misliš da život počinje od začeća a ne od prvog udara srca. Ne u ovoj hiperliberalnoj državi, i pogotovo ne u ovom mentalnom glavnom gradu gdje žene posjeduju svakog muškarca. Samo vam se smiju jer znaju da nećete ništa promijeniti.
>pričaš nazalno i rastežeš riječi
Ne, nisam slavonac
Lociraj si najbliži zid
Otvori si glavu pomoću njega
ponekad imam dojam da desnica uopće ne postoji u hrvatskoj
What is this shit? Why are you shitting up the board with your nigger language? Nobody understands your budget price polish or whatever your language is
>da liberalne kurve treba naučit kolko je pobačaj zapravo fundamentalno zla
Ako je abortus dozvoljen nece zene nikad postat odgovorne za svoje kurvanje