/ex-yu/

Teshka pricha izdanje

Attached: 1635190819478.jpg (640x640, 44.73K)

volim chudne machke dbi

Attached: tedi.jpg (582x960, 56.57K)

ne volim nikakve mačke dbi

hjoooj

Bice bolje 2025.

Zasto bracani ne rade vatromet na Bracu?
Jer se dovoljno dobro vidi i iz Splita!

zasto je nasta bracki kanal????Bracanin izgubia 10 lipa

Vodi bračanin prvi put svog 7 godišnjeg sina kroz kamenjar do trgovine,kad mali uoči sladoled jedva nagovori tatu da mu kupi,sav sretan vrati sesa tatom kući.Prođe 11 godina i tata ga prati do one ioste trgovine na autobus za vojsku,kad će mali: pape,pape kupi mi pivu-a pape će: bem ti mater diš pivu na sladoled

Vitobald

sluša se azerbejdžanski disko

Vilito

Vilimir

Napad na konvoj opskrbe na sjeveru Burkine Faso, najmanje 35 civila je ubijeno, deseci ranjenih

Ukrajinska ofenziva tutnji istokom, već su nadomak ključnih gradova Kupiansk i Izjum, ruska pojačanja neprestano dolaze, zračni most aktivan je cijeli dan - je li ovo početak znatno intenzivnijeg rata?

mujo hoda po mostu. kaze haso to ti je zracni
ovaj propadne HAHHAHAHHAHA

imam jednu foru, pravo je dobra fora, koju sam uvijek htio iskoristit u razgovoru s policajcem, ali nikad nisam dobio priliku. Dakle, fora je da u komunikaciji s policajcem što je moguće ljubaznije ubaciš rečenicu:
>Znate, ja sam isto mislio postat policajac, ali sam na kraju ipak odlučio završit srednju.

Jbt rusi ladno gube.

Radio bi pendrek po bubrezima

dejli rimajnder da srbi nemaju dusu

imam 2 laptopa od firme MacBook pro M1 chip i Lenovo od 200 000, ne zanima me ni dusa ni nista, jebe mi se za to, okacio sliku da trigerujem.

Tek bi pao u nesvest kada bi ti pokazao stan od 200 000evra preko veze sto sam juce kupio. Ali to mi je licno malo, mogu i to dokazati ali ne grizem mamac toliko da ti bas sve kacim, ja sam i pre 10 godina ovde kidao, sada dosao da vas vidim a ti si i dalje mracan i smaras kao lik, realno druze ko te jebe.

>21. vek
>ljudi jos uvek pricaju o dusama
znch strshn

zhvache mi se klitoris

rekao sam svojim roditeljima da im se isprdim niz grlo, e da ste vidjeli te face

strašno

Moras druze, veza i ljubav su obaveza, time sazrevas emotivno, to je institucija brate, u to se ulaze mnogo toga a dobija mnogo vise ako sto oboje ok, ulaze se obostrano, i ulaze i odrice da bi imao vezu/ljubav/srecu a opet na kraju pukne (uglavnom). Imas 19god, pocni sada to raditi, steci ces ogromno iskustvo u sexu, sa zenama, upoznaces lepo zenski rod koji se dosta razlikuje od muskog, poslusaj me.
Ne zelis biti kao ostatak ovde pa da jebes samo u snovima i da ga drkas po ceo dan, iskoristi priliku koju imas ako je vredna toga a to vec samo ti sam mozes znati.

cimeri mi svi izranjavani s metci
sve u svemu gospoda coveci