/tr/

cumarkedi baskısı

Attached: 7403f69df16e48246884964c96e8cee5.jpg (236x485, 35.23K)

Hey Turk bros why is this guy so popular on social media and when does rallies but only getting like 1% on the Turkish polls?

Attached: EF2ABB69-160F-4AB4-A350-4007078979A3.jpg (828x1532, 318.08K)

twitter politician
says 'refugee bad' and is only known online by high school chuds

Isn't how this supposed to be?

Attached: 088.png (236x248, 143.86K)

>but only getting like 1% on the Turkish polls?
he literally doesn't

caddebostandaki köşk satılmış iş bankası almış kesin ön kapısına rustik görünümlü şık italik fontla cicilenip bicilenmiş ufak ışıklı bi tabela yapar taşın rengine uydurur altına da bina tarihini anlatan ahşap görünümlü pirinç plaket önüne plastik koruyucu bariyerler ver ona da ışığı verirver kör olsun herkes parlak led beyazından kağıt toplayıcılar merakla okusun kolayca ne yazdığını teyzeler kocalarını yollarından etsin durdurup okusunlar ne yazdığını rahatlıkla muhabbetlerinde kullansın paylaşsınlar, işteböyle böyle eğitiyoruz bu milleti asıl öğretmenler belletmenler tabelacılardır sağda solda gördüğün her şey aslında tabeladır belleğine işletir insanın farkına bile varmazsın

Attached: 1580969898211.png (740x509, 228.92K)

uLææææ cimcime lasım

pHen anana bir şey işlettim anlarsın ya ;))

tüm cimcimeleri evlerimize aldık öpüyoruz oynuyoruz yaptığı aptallıklara gülüyoruz çağırıyoruz geliyo biraz daha okşuyoruz sen napıyosun orda tek başına

Attached: 646.png (800x700, 22.59K)

>Trending in Turkey
>KiwiFarms
>39.9K Tweets
uLa uLa erdern affetmiyor

Went on another shopping spree yesterday

Attached: IMG_20220903_103104.jpg (3120x4160, 2.17M)

I love Turkiye now. If you have car free plazas with stray cats you can't be bad people.

eski işyerinde problem yaşadığım biri haksız olduğu halde anneme küfür etti şimdi ben bu adamı bıçaklayayım mı döveyim mi

ananı siktim foLLo$ + foLLo$ eTTim

adına twitter hesabı aç reis domalt süper folloş olsun

vpn gerekir mi + telefon doğrulamasını nasıl yapcam

tc kimlik bilgisini adresini bul cimere efsane pastayı at

nasıl bulcam tc kimliğini adını soyadını doğduğu şehri biliyom sadece yaygın bir isim

cüzdanını falan masanın üstüne vs. koyarsa 2dk dızla direk kimliğinin fotosunu çek dikkat et ortamda kamera falan olmasın

ohh yeni bilgi bildim tsk

çıktım iş yerinden 1 hafta oldu bugün telefonda küfretti anneme pazartesi işyerine gideceğim döveceğim kesin de bıçaklasam mı diye düşünüyom şu anda onun kararı aşamasındayım

bergayın dediği gibi ad soyad twitter aç buraya at cimer ispitleyelim o zmn

siz gidersiniz benim adımı öğrenmeye çalışırsınız güvenmiyom buraya

Behead his anne