/polska/

edycja nr.9

Attached: 1651060610304.png (500x2500, 561.52K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=RdHDB9A-WFY
youtube.com/watch?v=5jtPhtSTt-k
twitter.com/AnonBabble

Hell yeah, Cirno

was bury

kto jest michalkiewiczem lewicy autorytarnej, janko muzykant? chciałem poznać co druga strona osi naprawdę myśli

twoja stara

twoj stary jak cie robil

A poor man always worships money.
A slave always worships freedom.
A Pole always worships access to basic infrastructure and amenities.

ruska onuca ruska onuca ruska onuca ruska onuca ruska onuca ruska onuca ruska onuca ruska onuca ruska onuca ruska onuca ruska onuca

pies was jebał w morde

benis in boipussi

youtube.com/watch?v=RdHDB9A-WFY

tak jestem zumerem
tak urodzlem sie na przelomie milenium
tak rucham
tak mam dziewczyne
tak mam kolegow
tak chodze na imprezy
nie, nie pytales

wowicze tluste rece wkleily to gowno

nuta
youtube.com/watch?v=5jtPhtSTt-k

>reklama neoliberalizmu w skrócie*
ftfy

gowno i gowno
posluchajcie se lepiej szpaka :D

a masz bogatych rodziców którzy zapewnili ci przyzwoity dostęp do edukacji licealnej po której dobrze napiszesz maturę dostaniesz się na najlepszą uczelnie w kraju marginalnym kosztem oraz będziesz zarabiał wiecej od nich po czym wyemigrujesz do Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej aby otworzyć swój biznes na Manhattanie albo w San Francisco Bay Area?

postuj cipe klaudia

Rezygnacja z picia alkoholu to jedna z lepszych decyzji, jaką podjęłam. Mało się mowi o wpływie picia na emocje i związek picia (nawet rekreacyjnego) z zaburzeniami nastroju. Po pół roku od zaprzestania picia zaczęłam czuć się lepiej - psychicznie, fizycznie i emocjonalnie. Nie miałam problemu z nałogowym piciem, to było takie polskie weekendowe wino, czasem w tygodniu piwo, a i tak zaprzestanie spowodowało olbrzymia różnice! Polecam każdemu!

owszem mam

ale jak pije piwo to jest mi dobrze czemu doslownie mam przestawac lmao

ta i w sobotnie popołudnie marnujesz czas na czwarty kanał, fajnie tuwim

na ruskim instagramie pedały wstawiają zdjęcia jak się całują na ulicy
tam tylko lgbt nie ma pedalstwo normalnie istnieje i się realizuje

takiemu to dobrze, od urodzenia skazany na sukces dzięki ciężkiej pracy rodziców i ich kapitałowi.

kurdebele

>Krüger & Matz
>Götze & Jensen
gnije z polactwa które ma taki kompleks że wymyśla fejkowe marki brzmiące germańsko. ciekawe czy inne kraje europy wschodniej też tak robią

Attached: 1643785508231.png (730x960, 1.24M)

Tak jest. Ale wydaje mi, że piła ta kobietka nie więcej niż jedna buteleczka Prosecco w tygodniu. To za mało.

Ponieważ późnej będzie gorzej

hehe ale głuptas

Attached: 1660302508426738.png (2000x2000, 1.92M)

>chmielowy żyd
nie róbcie tego

>kompleks
to nie kompleks a polackie cwaniactwo, jak coś jest podpisane polsko brzmiącą nazwą to od razu, bez sprawdzania wiadomo że gówno a tak na niemiecką ktoś się może nabierze. nie bejtuję, piszę szczerze

idź byj fonposterem gdzie indziej

garwolin xd

ja pierdole 30 stopni a trzeba iść do sklepu bo sie skończyło jedzenie i piwo
a chciałem sobie jutro ugotować obiad więc nie wystarczy że pójde do żabki tylko do jakiegoś większego sklepu musze iść
a wystarczy minuta na polu i już człowiek spocony jakby z jeziora wyszedł