/tr/ - alkol edisi

Attached: photo_2022-08-09_19-02-09.jpg (554x554, 49.69K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=vZd2PywxERI
cytu
youtu.be/4Cg2O4SsHQw
youtu.be/RKox6__hziY
twitter.com/SFWRedditVideos

baba yatar

Attached: 1631656707954.jpg (512x512, 101.59K)

tirad müziği
youtube.com/watch?v=vZd2PywxERI

hadi iyi geceler

Herkese iyi geceler.

Hayvan gibi içiyorum.

Onur Gökçe > Model.

Böyle gitme n'olur
Böyle gitme n'olur
Biraz yanımda otur diyemedim

You guys have terrific pop songs, very touching.

Plz gib Boğaz.

qnqlar bu turk kizlari ne boyle, hersey oyunmus gibi. birisi benimle gunluk konusmaya basladi, cok flortlu felan degil ama bir kac haftadir anlatiyor, konusuyor felan. insta uzerinden konusyorduk ama bir kac gun once de numarami istedi, aradi felan...ama senden hoslandim diyince 'simdilik birsey diyemem' diyip detective moduna girdi, senin hic kizarkadasin oldumu felanlar. simdi de hep 'kocam boyle yapinca/nisanlim boyle yapinca' tarz insta hikayeleri gonderiyor...tam simdi 'yarim saate uyurum' dedim, baska birsey demeyip, dakikasina gore 'iyi geceler' cekti kayboldu.
bizim orda kiz senden hoslaniyorsa/hoslanmiyorsa acikca soyler, oyun moyun yok pek, ama burda adam kafayi yer. simdi bu kiz benim onun pesinde kosmami mi istiyor yani? vax vax...

Attached: 1642073358160.jpg (875x1024, 57.73K)

Üşüyoruz ayrııı
sarılıyoruz ayrııı

Dilekler tutuyoruz
bir tek kayan yıldız
aynı

alkol edisi my ass

No one's sentimental, no one sings along, everyone is just asleep, as always at /tr/.

Astagfirullah!

Marhaba /tr/ piçiler ablanı sikibilir miyim?

cytu be/r/kereste1
get in you dirty nigger

Ben ve /tr/ kadınlar

Attached: IMG_20220810_025820.jpg (598x610, 85.67K)

Wallahi, Eastern women are so tender, sweet, submissive and kind, they make me cry.

Attached: 4846277.jpg (375x383, 32.09K)

ALKOL ICECEKSENIZ
AZ ICIN

NO SHOTS

Burger pici buraya ne yapıyorsun

youtu.be/4Cg2O4SsHQw
Swam over but now the water is too polluted with germs so I can’t swim back.

Condolences

bu başlığa yazdığım entry'nin (#141069434) orijinalliği bozulmasın diye başlığa tekrar yazacağım.

bu olaydan sonra cumhuriyetçiler kudurup intikam moduna geçmişler ama ilk önce 6 ocak'ın hesabını versinler.
trump bu olaya “sadece 3. dünya ülkesinde olur” demiş, 6 ocak ile karıştırdı galiba?

bir de utanmadan suçu solculara ve demokratlara atıyorlar, bizim malum hükümetin her şeyi fetö'ye attığı gibi. fbi'ın şu anki direktörü trump tarafından atanmıştı hatırlatalım. amerika'da yasalar sağcı solcu ayırt etmez.

seçim çaldılar yalanıyla kongre basmak okey ama belgeler dışarı çıkarıldı diye trump'ın evine baskın düzenlemek tu kaka öyle mi? öyleyse tekrar söyleyeyim: kongre bastıranı böyle basarlar abisi, baskın öyle değil böyle yapılırmış :) etme bulma dünyası

edit: bu olay bana ne ekersen onu biçersin sözünün ne kadar doğru olduğunu tekrardan gösterdi.

iskender kebab inshallah

>Hahaha iskender keba(b) ins(h)allah turey support isis based kurds XDXDDDD

Why are eusuroshits like this

Thanks.
youtu.be/RKox6__hziY

Attached: 58A52532-CB18-4228-AC41-D7702F71176B.jpg (1146x1377, 1.23M)