Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: körte.gif (450x300, 18.98K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/QHVp9xiUr9U
instagram.com/p/ChC0aXlsfn6/
twitter.com/AnonBabble

áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek

kex

szűzőrjöngés vagyok

Kezdődjék a fonál!
Indítsunk egy gyönyörű Aszkával!

Attached: dcf5f501561a36b918564ea9db070e15[1].jpg (707x1000, 524.24K)

csak kezdi megtanulni a helyét a gój, nagyon helyes

Nagy bajban az ország. Augusztus 4-e óta nem érkezik orosz olaj Magyarországra a Barátság vezetéken.

A Barátság vezetéken augusztus 4-e óta nem érkezik olaj Magyarországra, Szlovákiába és Csehországba. Pedig ezek az országok az Európai Unió által kihirdetett olajembargó élesítése után is vehetnének orosz olajat.

Újabb csapás érheti Európát: még egy ország korlátozhatja az energiaexportot. Norvégia ősztől kezdve korlátozhatja az európai országokba exportált energia mértékét – jelentette be hétfőn a norvég kormány.

Tényleg? Nocsak, nocsak a büdös kurva anyátokat, hát hol van a kibaszott nagy nyugati szolidaritás? Ha?

Attached: IMG_20220804_2003092.jpg (1080x1079, 423.53K)

Attached: 145.jpg (620x830, 236.19K)

Holoda Attila: Ha nincs Barátság vezeték, nagy bajban leszünk.

Az energetikai szakértő szerint egyre csak fokozódik a probléma.

ENSZ-főtitkár: Percekre vagyunk a megsemmisüléstől.

:(

Ukrajna leállította az orosz kőolaj tranzitját Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába – írja a RIA Novosztyi.

“A Transnyefty megerősítette, hogy az Ukrtransznafta augusztus 4-én leállította az orosz olaj szivattyúzását a Barátság vezetékrendszer déli ágán keresztül Magyarország, Csehország és Szlovákia felé, mert az orosz fél az uniós szankciók miatt nem tud fizetni a tranzitért – mondta a RIA Novosztyinak Igor Demin, a Transnyefty szóvivője és elnöki tanácsadó.

Ki kell lépni a faszba

induljatok ruszinok, semmisítsétek meg a hugykránokat!

van egy olyan érzésem, hogy fogalmuk sincs, hogy ezt így is lehet
egy haveromnak >déjta szpesülisztként kellett hasonlót csinálni, nyilván írt magának rá pár szkriptet, aztán a mánágement meg nem tudta hova rakni és fele munkaidejében csocsózott

Remek ötlet

Attached: s-l400.jpg (284x400, 31.54K)

Cariño, te voy a dar el placer que Vitya nunca te podera dar para que pudas vivir en paz por toda tu vida

Attached: 1658331325091481.jpg (613x1303, 89.77K)

Attached: a8ce3b6482342e5c769ff3b64aa1de30[1].jpg (1215x1000, 720.67K)

youtu.be/QHVp9xiUr9U

tesik....

no

Podoljak: Féllépésnyire vagyunk a gázkamráktól

kasztold ott a pododat ahol eddig is

jaj ne!
Asukából is loot system designer lett!

Attached: b82d1ec71d01165cea1303ed049300ba.jpg (1920x1080, 103.2K)

Kek

Az orosz turisták kitiltását kérte Zelenszkij a nyugati államoktól.

Kedden Kaja Kallas észt miniszterelnök is arról írt a Twitteren, hogy nem kellene vízumot adni az oroszoknak, mivel „Európába látogatni egy kiváltság, nem emberi jog”.

Csak akkor emberi jog, ha szarbőrűekről van szó

instagram.com/p/ChC0aXlsfn6/

akkor a csurkákkal mi lesz?

ez a hely

Teljesen elszabadult az infláció Magyarországon. Nem kizárt, hogy év végére a nyugati árak kétszeresével szembesülnek majd a polgárok.