Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 36.89K)

Other urls found in this thread:

issuu.com/magyar_art_deco/docs/magyar_-_hungarian_art_deco_epitesz
youtube.com/watch?v=UcnYsc1aNOc&ab_channel=ColeHastings
twitter.com/SFWRedditVideos

Attached: 145.jpg (620x830, 236.19K)

áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek

Napi horoszkóp 2022. augusztus 9.
Tele vagy energiával, és ezt most érdemesebb alkotó munkára fordítani, mintsem a szokásos robotolós favágásra. A művészek ma különösen inspiráltak. De azok is, akik csak kedvükre alkotnak, faragnak, festenek.

kéne nagyon

Attached: page_1.jpg (1222x1494, 159.53K)

issuu.com/magyar_art_deco/docs/magyar_-_hungarian_art_deco_epitesz

eksüli itt van az egész

van új hope for paws video

olvasom ezt a fantasztikus 444 cikket, kedvencem eddig, hogy emberek a yaoi mangák miatt BETRANSZULTAK, ÉRTITEK, A RAJZOLT KÍNAI MESE PÉNISZ BETRANSZÍTOTTA AZ EMBEREKET

Feeeeet

Attached: 2D51A234-5A28-4E32-A191-2BA2A626E664.jpg (736x736, 61.56K)

Feet 2

Attached: 8944D43A-7A04-496D-B500-53C16A29FAF3.jpg (693x903, 72.65K)

az semmi, én a /ka/ miatt szűz lettem

Végh "yaoi" Tamás

Azt kellene megértened, hogy ezek a cikkek csak arra valók, hogy az azokat olvasó apuka/anyuka válláról levegyék a felelősségérzetet a gyerekeik neveltsége iránt. Nem, kedvesem, nem a mi hibánk, hogy a gyerek elcseszett, nem azért van, mert nem figyelünk rá és nem törődünk vele, ez a rajzfilmek, meg a számítógépes játékok, meg az erőszakos filmek, meg a barátaik miatt vannak, meg a tanár is hülye, de semmiképpen sem mi vagyunk a hibásak.

na ez

Pedig ez így van, én pl a korai 2000es Discovery, Natgeo, David Attenborough és a Picasso Kalandjai miatt lettem a cionista globális elit hű katonája és Klausz Sváb személyes tanácsadója

a japók akármennyire degeneráltak is, társadalmilag továbbra is relatíve konzervatívak és ez a "művészetükön" is meglátszik. a tranyókat általában komikusan és bizarr módon ábrázolják (azaz valósághűen), szemben a nyugati médiumokkal, amikben úgy kezelik ezeket a szörnyszülötteket, mintha teljesen normális emberek lennének, szóval nem lehet azzal vádolni a csíkszeműeket, hogy tranyó propagandát terjesztenének, amikor ők maguk egy őrült hobbiként tartják számon az egész jelenséget, míg nyugaton már-már kötelező imádni őket és már az óvodákba is beviszik őket, hogy megmérgezzék a fiatal gyerekek tudatát.

szép próbálkozás animetetű

fosok

buzi vagyok buzi vagyok buzi vagyok buzi vagyok buzi vagyok buzi vagyok buzi vagyok buzi vagyok

tudjuk musi, nem kell annyiszor ismételgetni

vajda moment

youtube.com/watch?v=UcnYsc1aNOc&ab_channel=ColeHastings

na megint meglettetek alázva :D