ölü baskısı
/tr/
Other urls found in this thread:
morningstaronline.co.uk
twitter.com
canlı bak hatta sağa yatmış
Bugün babamın telefonunu kullanıyorum.
bubayın tilifonda aneyin ismi DELİ KARI olarak deyişsene sonra aneyin tilifonunu al bubayın tilifonu aneyde olsun ara
bubayın teLefonda kendini pelin eskort oLarak deyişsene sonra aneyin tilifonunu al bubayın tilifonu aneyde olsun ara
keeeeeeek
>kız amçiği
yeni /tr/ lingosu olur mu??????
Tırrıklar woke kültürünü niye ısrarla buraya getirmeye çalışıyor?
morningstaronline.co.uk
kürdolar kafayı TAM yemiş
tırkolar kendini beyaz avrupalı batılı zannediyor
Ufak bir dünya turu kamalizmi yıkmaya yetiyor. Türklerden en çok nefret eden ve her konuda problem çıkaranlar sırasıyla
1- Hristiyan koloni ülkeleri, etiyopya ve latin amerika ülkeleri. Polonya. MENA Hristiyan azınlıkları.
2- Kuzeybatı avrupa/alman kökenli ülkeler. Avusturya Hollanda Almanya İsveç (sırasıyla)
3- Diğer batı ülkeleri.
T.C. yapısı gereği batı ülkesi olması mümkün değildir, tarihi boyunca batı düşmanıdır. Selanikten gelen bir PİÇ'in demesiyle olmuyor, batı dünyası ne yaparsanız yapın sizden Türk olduğunuz için nefret ediyor (Kürt,Çerkes vs olsanda Türksün)
Türk dostu ülkeler
1- Pakistan/Afganistan ve Hint Müslümanları.
2- Afrika ve ortadoğudaki müslüman ülkeler.
3- Asya ülkeleri (Güney Kore hariç)
Sürekli birbirini kesen Ruslar ve Türkler birbirinden bu kadar nefret etmiyor, Çin Türkiye bile birbirinden bu kadar nefret duymuyor.
Umarım birgün piççiler dünyayı gezebilir ve gerçekleri görebilir.
>Tırk üniversitelisi
kısır yedim marulla çay içiyorum şimdi bunu bilmenizi istedim diye yazdım
ben rahatsızım
para ver bana
açtım meme sana
plaka kel alaka
plaka ne alaka
çayı marulun arasına mı döküp yiyon gardaş
çok zorda kalsam soldakini siker'd
akmıyor
herkes normi olmuş
Tahmini olarak ne zaman KDHC Güneydeki emperyalist işgalcileri püskürtür ve güney halkıyla birleşir?
>evli + çocuklu + türbanlı + 4/10 ablan eşi ile mutlu olmadığı için "arkadaşı" (erkek) ile yurtdışına tatile gitsin
büle hayati siQam beni yaradan ellaxi da siQam
aßlanı duwardan duwara wurçaklar ßrem
hayııır user çocukluk arkadaşıymış kesinlikle kötü niyetle yaklaşacak biri değilmiş
:DDD hep büLe derler ztn
öüLen kestirmesi zamanı 1 saat kestirem az yavv
butaş
butaş ne amk
butaş şaklar ağzına sığar mı