slatki momci izdanje
/ex-yu/
wtf where is the based croat QVEENposter
he's busy being a total fucking loser
Dobro eksjutro
Samo crni i zuti andeli
moze li neko izracunat otprilike
ako imam 7-8kg masti viska, koliko bih para mogao ustedit ako bih jeo recimo 300-400kcal manje dnevno?
jebote pa ljudi jos uvijek igraju dotu u 2022
Racunaj da ustedis pola hleba da dan
Ako skidas 400 kcal na dan, za dve nedelje skidas jedno kilo. Znaci za 16 nedelja skidas 8 kila
16 nedelja je 112 dana
Jedan hleb na dva dana te kosta 0.5 evra, na 112 dana bi ti izaslo na 28 evra
Dosadilo je da igram samo sa rusima jer igraju na svakom jebenom serveru, nikad ne pricaju engleski i igraju kao nadrogirane simpanze
...
a nadao sam se da se moze tako ustedit barem 100-150€
Izbaci nesto skuplje
jesi normalan toliko mene kosta citava hrana za mjesec dana
posle skoro 8 godina pokushavanja, napokon sam sve ghostovao, i sad mi krivo jebenti
ubicu se
a tako mi i treba kada sam se pre deset godina zajebavao na rachun ljudi koji su kao ja sada
slusham stare vokarue da mi bude lepshe
Ja isto tako polako odjebavam sve oko sebe
lepo u trenutku, ali na duzhe staze teshko, jer ljudi jednostavno nastave svoj zhivot i zaborave na tebe skroz
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mislio sam sveukupno
100-150€ za nekih 4 mjeseca
CEO ZHIVOT PROVEO SAM TRAZHECHI SJAJ
BOZHE ZASHTO ZHIVIM TAKO OCHAJAN LAJF
TRAZHIO SAM NADU NASHAO SAM KRAJ
Veoma izvodljivo ako predjes na jeftinije opcije. Kupujes socivo, spremas vece kolicine za po nedelju dana, i odredis koliko ti je potrebno kolicinski za jedan dan. Ne kupujes peciva, rostilj i slicno, izbacis sve grickalice, sve sokove itd.