kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
Aszúka
áldás
Ért a hatalomhoz. Ért a lelkek simogatásához. Ért az intrikához, zsaroláshoz, mézhez és madzaghoz. Ért az erőhöz. Járta a mélyet, szédítő a magas.
Fél a jelentéktelenségtől. A lelepleződéstől. A kapaszkodás izzadságszagának árulkodó bűzétől. A történelem sötétjében tapogatózik, azt hiszi, a csillámpor világosságot teremt.
Maga van és semmi.
Se nemzet, se haza, se kereszténység, se konzervatizmus.
Pocsék ember Magyarország kormányfője.
áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek
végre eltűnt a román, aki összefosta a fonalakat?
Napi horoszkóp 2022. július 29.
A mai nap egy kellemes meglepetést hoz. Olyan emberekről kaphatsz jó híreket, akiket pedig eddig nem igazán kedveltél. Most egyszerre világossá válhat neked, mennyi jó ember vesz körül. Oszd meg velük örömödet!
Rózsás szép jó reggelt kívánok minden munkakakukknak! :)
Remélem ma is túl óráztok hogy több legyen a segílyem!
akkor ma biztos új OHP PR-om lesz, gondom lesz rá hogy megosszam a fostárral is a jó hírt!
szottyadt laposcsöcsök
Orbán: Ukrajnát nem lehet megvédeni, háborús helyzet jöhet Európában.
ukrajnatesik..... nem érzek túl jókat
szarbánt megint kaffantották a nyugati sajtóban
>"Orbán hülye"
>"áháháháhháháhá"
Az öregurat szorítja már ez a kabát. Hagyjuk meg hát neki a múltat!
Rágódjon rajta. Sopánkodjon és szőjön zavaros terveket az idő megfordítására.
Mi maradjunk a ma, meg a holnap dolgainál!
Miután rendet tesz majd egy új kormány, egy hazafias, európai kormány, a mi kormányunk, azzal fog foglalkozni, ami a dolga.
Törődni az emberekkel, vigyázni az emberekre. Ne csak megszületni, de élni is legyen joga, lehetősége minden embernek. Okos közbeszéd, tisztességes oktatás, gyógyító, figyelmes egészségügy, segítő helyi közösség, állam.
Az öregúr csak harcoljon!
Mi meg majd azt tesszük, ami a dolgunk, amire megválasztanak bennünket: békét teremtünk, megértést, rendbetesszük közös dolgainkat. Lesz itt feladat. Nem is kevés.
Készülünk.
A felnőtt, hovatovábbb az igazi férfi egyik ismérve a felelősségvállalás. Ebben Gyurcsány biztosan jobb/fejlettebb, mint Orbán. Gyurcsány pontosan ugyanebben a szituációban ki mert állni és el merte elmondani, hogy "hazudtunk reggel, délben meg este". Orbán erre képtelen. Több, mint egy évtized kell hozzá, de az Orbán számára megalázó televiziós vita után, Gyurcsány újra elverte a mini napóleont. No nem a meghekkelt választási urnáknál. De férfiasságban és felnőtt viselkedésben biztosan.
na ez bázisolt
készül hogy rendbetegye az országot miután elment a szenilis vén hülye
Apu a Feudalizmus Mellé Abszolutista Királyságot Igényel Via Aputelefon | 2022.07.19.
>Pocsék ember Magyarország kormányfője.
Az igazat megvallva én is az vagyok. Ikszem: megy Viktorra.
gyurcsánra kell hogy menjen
P O S Z T M O D E R N I Z M U S érted bazmed?
MEGRÁZÓ! Orosz katonák dobozvágóval kasztrálnak egy ukrán hadifoglyot.