kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtu.be
youtube.com
youtu.be
twitter.com
9 éves voltam, imádtam Shreket. Megvolt az összes játék és film. Minden este Shrekhez imádkoztam lefekvés előtt, megköszönve neki az életet, amit tőle kaptam. "Shrek a szeretet" - mondtam. "Shrek az élet". Apám meghallotta és lebuzizott, Tudtam, hogy csak féltékeny a Shrek iránti imádatomra. Picsának hívtam. Pofán vágott és elzavart aludni. Sírok s az arcom úgy fáj. Fekszem az ágyban és olyan hideg van. Melegséget érzek közeledni. Valami megérint. Ez Shrek! Olyan boldog vagyok. A fülembe súgja: "ez az én mocsaram". Megragad hatalmas orgre kezeivel és térde kényszerít. Széthúzom a seggem Shreknek. Belém hatol. Nagyon fáj, de megteszem Shrek kedvéért. Érzem, ahogy a seggem szétszakad, könnyezni kezdek. Nekifeszülök. Boldoggá akarom tenni Shreket. Hatalmasat üvölt, miközben megtölti a fenekem a szeretetével. Apám bejön. Shrek a szemébe néz és azt mondta: "már mindennek vége". Az ablakon keresztül távozik.
Shrek a szeretet. Shrek az élet.
áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek
még van esély fostár
>kontraszt és fényerő felhúz
uram segíts
csak öld meg magad szubhumán vajdaselejt, nyomorgó emberi nulla
csak utánad
Németországban indul a buli: a középületekben mostantól nincs meleg víz.
Hannoverben mostantól nem lesz meleg víz a középületekben, és az uszodák, edzőtermek, sportlétesítmények zuhanyzóiból is csak hideg víz folyik majd. Hannover az első nagyobb német város, amely így döntött, miután akadozni kezdtek az orosz gázszállítmányok. A spórolás jegyében leállítják a szökőkutakat is, és a fontosabb középületek éjszakai díszkivilágítását is lekapcsolják.
én nem vagyok hozzád hasonló emberi nulla
nem kéne jenkemet szívni
oké szűz
you know this?
Bezárja 5 magyarországi benzinkútját a Shell, további kettőnek korlátozzák a forgalmát.
isn't that just the same thing?
think they grow just like that on the neighbor's tree
ez egy nagyon szar aszuka
nem értem, hogy ez a posta miként korrelál a szigetközi csöcsdémonnal
Publicus fölmérte: 24 százalékra zsugorodott a Fidesz. :(
áldás
Ért a hatalomhoz. Ért a lelkek simogatásához. Ért az intrikához, zsaroláshoz, mézhez és madzaghoz. Ért az erőhöz. Járta a mélyet, szédítő a magas.
Fél a jelentéktelenségtől. A lelepleződéstől. A kapaszkodás izzadságszagának árulkodó bűzétől. A történelem sötétjében tapogatózik, azt hiszi, a csillámpor világosságot teremt.
Maga van és semmi.
Se nemzet, se haza, se kereszténység, se konzervatizmus.
Pocsék ember Magyarország kormányfője.
SÁRLOTT A HÁZBAN
MEGJÖTT A METIL ALKOHOL VILLANY LEÓ
A rák megbassza az anyádat a szemed előtt, te fosbumper szar senki!
kibaszott fos
Publicus fölmérte: 13 centiméterre zsugorodott a péniszem. :(
a publicus felmérte, 24 centire nyúlt Musi pénisze
bretty gud
these are different from the ones in OP
ami most megy milyen műfaj pontosan? hard trance nem?
hulladék cigányoknak
trances techno