edycja końca incelizmu
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtu.be
twitter.com
what a beautiful couple of healthy looking women...
wracaj na tag miras
>nie było sensu
su-22 już miały być wycofane z użytku w 2012 a mimo to są używane do tej pory
zakupienie kolejnej eskadry miało bardzo dużo sensu, nawet jeżeli miało to tylko zastąpić su-22 a nie mig
zresztą nasze migi w 2016 miały już ponad 20 lat na karku i każdy z mózgiem wiedział że długo te samoloty jeszcze nie polatają
gdyby pis rzeczywiście zależało na modernizacji wojska zamiast robienia sobie propagandy to już wtedy rozpoczął by się proces zakupu nowych maszyn
jestem u siebie
Czy twoja mamusia wie że oglądasz animki?
>gdyby pis rzeczywiście zależało na modernizacji wojska zamiast robienia sobie propagandy to już wtedy rozpoczął by się proces zakupu nowych maszyn
to akurat oczywistość
czas na naprawe życia kończy się wraz z dniem przystąpienia do pierwszego egzaminu maturalnego. Czyli macie aż 19 lat aby naprowadzić swoje życie na odpowiednie tory bo później to już koniec
nie rozumiem
Ale pierdolisz głupoty
to jest najwiekszy problem w byciu politykiem
dosłownie nikomu nie możesz ufać bo obcujesz z samymi ego maniakami/patologicznymi narcyzami i nigdy nie wiesz czy oni nie chcą cię zrobić w chuja, wrzucić pod pociąg by samemu wspiąć się wyżej po twoim trupie
polityka to jest gniazdo jadowitych węży i trzeba wiecznie robić uniki by nic cię nie ukąsiło, a w międzyczasie samemu kąsać
i to nie tylko na polu wewnątrz krajowym, bo zawsze ktoś z zagranicy rękę wyciągnie po to co twoje
dlatego np taki Miller to trzeba przyznać był wybitny polityk, bo tyle lat się utrzymać na szczycie to jest wyczyn
a to że to był pasożyt i złodziej to co innego
ale naiwniak bobo dzidzi
taguj to gówno
no ale taka prawda, co możesz dalej robić jeżeli np chujowo zdałeś mature albo nie zdałeś jej wcale? jakie perspektywy ci pozostały w tym kraju wykluczając możliwość wyjazdu za granice?
user możesz poprawić maturę
możesz np zostać prezydentę jak Wałons
podstawówka to wszystko co potrzeba
kurwa potrzebuje seksu ale nie wiem gdzie go znalezc
naprawde kurwa nie wiem gdzie mam iść żeby poznać jakieś kobiety
ja zdałem maturę śpiewająco a i tak przegrałem
juz mi sie nie chce i tak ide na studia w tym roku, zaoczne bo na dzienne sie nie dostalem akurat w miescie w ktorym mam zalatwione mieszkanie, ale nadal żałuję i to wszystko wina wszystkich dookoła tylko nie moja bo ja chciałem się uczyć a nie miałem warunków do tego przez 19 lat
po prostu miej znajomości
UWAGA
ból dupy femoidow czas zacząć
ale debil xD jak można nie zdać matur rozszerzonych na 90%
>inb4 medyk
dosłownie pamięciówa, małpa może się tego nauczyć
Wina wszystkich tylko nie moja
ekszmaciarz dostaje sznur
taguj to gówno, żebym mógł taga na czarną listę dać
wina tuska oczywiście
no niestety nie umiałem się tego nauczyć, jestem debilem dlatego tu skończyłem, myślisz ze jakbym miał po 90% z rozszerzeń to bym tu siedział?
pierdolicie
idę zobaczyć co tam na r/BBW
ja miałem po 90% + olimpiady a i tak tu siedzę
lista przy kompie mi się spaliła eh
najpierw nie chciała się włączyć a potem przy podłączonym kablu zaczęła skwierczeć
co teraz anoni
*odgłosy wścieklizny cipy w tle*
na własne życzenie sie nie liczy
miałem tyle a tu siedzę
bezpiecznik wymień, kosztują ~1.50 w auchan
jak będziesz miał żonę to też jej będziesz pokazywał zdjęcia atrakcyjnych lasek by ją motywować?
nie umiem
mój high score z dilated matury to 92% a tu siedzę od lat
nie jestem tu na własne życzenie tylko przez incelstwo ang. inceldom niem. Inceltum w które popadłem nie ze swojej winy
user to efekt słabej perystaltyki jelit
nie moge sie doczekac az sie studia zaczna bo juz mam dosc pierdolenia dzieciaczkow maturzystow
dosłownie nie możesz być incelem z takimi wynikami
na pewno wie, kiedyś kilka razy weszła mi do pokoju jak ogladałem i nerwowo minimalizowałem obraz ale pewnie widziała
to jak wymienić baterię w pilocie, tylko zamiast baterii jest to mała szklana tubka wielkości paznokcia
*dosłownie musisz
wyniki w nauce są ujemnie skorelowane z sukcesem w życiu seksualnym
ale to coś takiego się dzieje
youtube.com
chyba nie bezpiecznik
ważę 135 kg
oddałbym wszystko za takie wyniki
nie jestem incelem
ja na czanach siedzę na lata zanim pojawił się taki zwrot jak incel
Any Forums istniał przed takimi brzęczyslowami
łobuzujecie coś?
dziś skroiłem kilku gówniarzy idących na animatsuri
a tomka widziales?
takie płaskiego że nazywają go dwade?
tam nie bardzo jest co pierdolnąć poza bezpiecznikiem
boże jeśli istniejesz pozwól mi w następnym życiu zdać wszystkie matury na 90-100% i być mądry prosze
nudzi mi się a nic mi się nie chce robić
ale ja nie mam takiego czerwonego nigdzie