/tr/

kutlu dava baskısı

Attached: 4fdbb593720c8067a5d1730486f98354.jpg (735x520, 66.54K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=qJY6TRfvq9s
youtube.com/watch?v=JRtg74ZpKEs
twitter.com/AnonBabble

/ölü/

youtube.com/watch?v=qJY6TRfvq9s

Attached: 1635504965238.gif (480x480, 349.62K)

sakın uyanmayın böyle iyi

Attached: 1652170677605.png (800x700, 16.9K)

günooooo

ndn

güno yazan erkeklerin henüz gizli kalmış feminenliklerini keşfedemiş tipler olduğunu düşünüyorum

Attached: 506.png (420x248, 62.2K)

sputiknewsin sitesine girmiyor + googleda arattığımda tüm sputniknews sonuçları silinmiş wax eu'm

Attached: 1638158418063.png (855x684, 79.48K)

güno bugün benchde 2tabak kaldırJam

2005 sonrası doğumluların lingosu
>güno
>bruh moment öyle bir andır
>-yorumdur
>boş yapma
>kafa açma

bizde freedom of press var hamamböceği diye eziyorlar bide seni beni :D

seneye döneceğim aslında hemen dönebilirim ama 1 sene daha kalmamız gerekiyor görev icabı. 20 temmuz 2023'te gordion cafe de cafe'de buluşalım.

1 sene sonra kesin vatandaşlık oturum izni falan alıyordur amk bende de greencard bluecard olsa bende gelirim bokistana nolcak en ufak olaydı vın almanyaya kaç

aptal kedimin peşinden koşturarak yorduğu sersemlettiği arıya kristal şeker ikram ettim dinlendirdim sonra tekrar doğa anaya teslim ettim

Attached: 646.png (800x700, 22.59K)

Kedinin adı soyadı?

koçum kalıcı oturum 6 aydan fazla ülke dışında kalırsan yanar
işçi gelirsen kalıcı oturum alman blue card 2,5 sene , dil biliyorsan 2 sene, blue card yoksa 5 sene
vatandaş olman 8 sene sürüyo

adam seçimi bekliyor tayyip seçimi kazanırsa dönmez küfrede küfrede kalır PiÇine de burada görmemek için kaçtığı paki suriler arkadaşlık eder artık :D

dumdullah açgöz

Attached: photo_2022-07-24_10-08-50.jpg (722x1280, 75.34K)

dionysos bunu moglar

reisin seçimi kaybettiği bir timeline yok koçum thanos neyse reis odur wctc sike sike ortadoğunun hakimi olacak dejenerelik ve büyük reset wctc üzerinden ortadoğu halklarına pompalanacak sen bara gidiceksin suri paki endonezyalı arvatlar olacak domalos pizanı afgan paki suri boğa getirecek buna trkoların yapabileceği hiçbişey yok avrupa birliği işi de yalan oldu amerikada siktir çekti wctc aynen tüccarın dediği gibi ortadoğunun gücü olacak ilk iş suriye ve ırağı işgal edip petrolünü almakta ki yakında gerçekleşecek, ondan sonra rusya folloş olunca ermeniler ya domalacak ya haritadan silinecek, eu zayıflayınca (alman buaları kızdırıyorlar eurovision sonuncu yaptılar sürekli suçlayıp duruyorlar desteği kesecek) kıbrıs ve 12 ada alınacak

sonra wctc müsloların amerikası olacak nerede paki suri afgan arab lgbtdir batı simpidir varsa wctcye dolacak nasıl tırkolar almanyaya dolduysa meksikalılar amerikaya dolduysa bunlar tırkolardan hem nefret edecek hem almancıların alman yarrağı yalaması gibi tırk siki yalayacak

olacak olan bunlar reis gitmiş gelmiş bişe değişmiyor ki zaten gitmeyecek insanlık tarihinde seçimle normal insan arasından yükselip, kendine saray yaptırıp sonra seçimle devrilen adam yok.

batı wctcyi gözden çıkarmasa belki devrilir derdim ama artık bitti

oha eve bak moderen ev
hani paran yoktu tabelacı?

>batı wctcyi gözden çıkarmasa belki devrilir derdim ama artık bitti
çoktan çıkardı bile oqlim neden bulgar yunan sınırına asker yığıyorlar???? saldıracaklarından mı?
hyr tc çökecek 100 milyon hamamböceği avrupaya geçmesin diye strongholddaki gibi ai gelmeden build kasıyorlar

Zelensky called Erdogan a whiskered cockroach, your thoughts, tur-bros?

tırkolar mainland yünanistani işgal etmesin, sınırı bombalayıp mülteci salmasın diye ordalar
tırkoşlar zaten adaların peşinde adaya amerikalılar üs falan kurmuyor.
wctc tam boka batıp ordan yükselecek avrupa boka batacak çiçekistan flexe devam doğu asya batışa geçicek olacaklar bunlar

did you know you guys pushed turkroach meme into fame in after plane incident?
check archives

Erdogan is the cat, Zelensky, the rat
Part 2 of the video, "bizde kedi"
youtube.com/watch?v=JRtg74ZpKEs

o pekekeli çöp kedisi bişe yapamaz benim ufak aslanıma
>10 yıllık koltuk takımı
>çizik italyan parkeler
>sıradan beyaz yemek masası
>babanın arkadaşından ucuz kiralık ev
benim pek param yok ebeveynler de cimri biriktirdiğim altınlardan bozduruyorum çok sıkışırsam ya da kredi çekiyorum ;_;
Who cares? US will get rid of him soon

Attached: 1620241458459.jpg (960x1280, 267.56K)

esmer hatunlardan harem kurabilecek miyim (asgari ücret alıyorum btw)

koçum tüccar+wef+üstad klaus schwab+üstad peter zeihana göre israil bile domalacak wctcye rusya folloş oluncada tırkolara sarışın karıda akar raad ol plana güven ama wctc önce boka batacak o yüzden götü dışarı at, 15-20 sene wctc kettir biriktir dolar euro ne sikimse sonra gel wctc mal mülk al reset bitince bidaha hiçbişe sahibi olamayacan ama mutlu olacan