Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: fekete_alma.gif (375x349, 42.36K)

Szó szerint 2 órát aludtam az elmúlt 2 napban, tesik...

Kibaszottul rosszul érzem magam, 3 napja nem edzettem, és a DOM-jaim örökké tartanak, mert nem tudok aludni ezzel a lánnyal.

Állandóan reggel 6-ig fent akar lenni ölelkezni, csókolózni és dumálni, aztán csak pár órát alszik... de még azt a pár órát sem kapom meg, mert rám fekszik, kilök az ágy szélére, rámdobálja a lábait, bármit megtesz, ami felébreszt, ébren tart vagy felforrósít...

Aztán persze napközben alszik, amit nem tudok megtenni, tegnap este rákényszerített, hogy orgazmust okozzak neki, így megtettem, és talán fél órát csókolóztunk, aztán azt mondta, mehetek aludni egy órát. 46 perc múlva felébresztett, hogy átöleljen… A telefonomon mértem az időt.

Állandóan kimerült vagyok. Keményen dolgozom, és a szabadnapjaimon szoktam regenerálódni, de ő úgy rendezi be a szabadnapjait, hogy egybeessenek az enyémmel, így soha nem pihenek, vagy a munka, vagy ő fizikailag kimerít.

Mit csináljak tesik? Nem tudok így aludni, felépülni és még edzeni sem.

Kiosontam a vécére, hogy ezt leírjam. Éjfél van, és kibaszott pizzát rendelt.

Na ez szex.

Sosem leszel szűz.

Binecuvântare.
Nu e vina mea că fața mea e urâtă și că nici o femeie nu m-ar putea săruta fără să vomite.
Nu e vina mea că sunt un pitic, mai scund decât majoritatea femeilor și ele nu mă pot vedea un bărbat puternic cu care să se simtă în siguranță.
Nu e vina mea că am o sculă mică și foarte subțire care nu-i bună nici de dat labă, nicidecum de băgat în păsărică.
Nu și nu și nu și nu și nu e vina mea de loc.
Cine poate să facă sex nu a muncit nicăieri pentru asta, o poate numai datorită harului genetic.
Și noi toți suntem virgini doar din cauza unor gene rele.

Örül a fejem, mint egy diplomás mentálhigiénés közösség- és kapcsolatépítő szakembernek.

Attached: FXYBS-nXEAAVC76.jpg (1532x2048, 665.1K)

8=====D

Valami történt: nagy bejelentésre készül Putyin

Összehívták péntekre az orosz parlament alsóházának rendkívüli ülését. Mindenki Vlagyimir Putyin nagy bejelentésére vár, a nagy befektetők sem tudják, hogy mire számíthatnak.

ez se szexelne mustárral?

Reggelre erősödött a forint

Ha a magzatot nem lehet elvetetni, mert embernek minősül, akkor a kocsiban meg utas, érvelt a texasi nő, miután megbírságolták

6,7 millió ukrajnai menekült érkezett az Európai Unióba a háború kitörése óta

Újabb két magyar horgásztó száradt ki

Györ looks nice

Ruhák nélkül, öntudatlanul, törött csontokkal találtak rá egy ismert magyar valóságshow-szereplőre

Ánon szerint ez a segg nagy vagy kicsi?

Attached: 20220627outlander1.jpg (1302x968, 118.4K)

Szétrepedt, kifordult és erősen vérző ánusszal találtak rá közterületfelügyelők egy XI. kerületi férfire a MOL székház előtt hétfőn 17:00 órakor. A kiérkező mentőtisztek a vérzés elállítása után rohammentővel szállították a férfit kórházba. Legutolsó híreink szerint a férfi ánuszát nem tudták megmenteni, amputációra volt szükség.

áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek

Kötetlenül, őszintén, rövidnadrágosan – két év szünet után újra megszervezik a Tusványost- a Maszol.ro portálról

Attached: 292678643_1236031527132383_8106630789774636118_n.jpg (1600x1200, 155.43K)

kórházból postázól?

senkit sem érdekel a debil lárpod szarbőrű szubhumán

Meghaladta a 15 százalékot az infláció Romániában, valamennyi termékkategória drágult (Ezt a cikket a Krónikáról másolták)

Árverésre bocsátották egy bánsági község javait, művelődési ház és paplak is eladó

Árverésen adnák el a bánsági Csiklófalu (Ciclova Română) önkormányzatának javait a korábbi községvezetés rosszul elsült lámpavásárlási projektje miatt.(Ezt a cikket a Krónikáról másolták)

Attached: kep.jpg (780x571, 110.39K)

Pont a szerb határ mellett. Megyek és megveszem Csiklófalvát. Lól szűzalázás lesz egész nap.

Attached: map.jpg (1272x898, 397.04K)