edycja awaryjna
/polska/
kurde, nie zdążyłem zalinkować
sub edycja cute mob healthy girl
koniec /polski/ nikt nowego nie zrobil
dobrze że zdech
dopiero wróciłem ze spaceru
ledwie burzę ominąłem
majłem na zrobione przyjść a tutaj chuj
kremik wciąż się o was martwi
ale ja się nie chcę masturbować
masturbacja to szkodzenie sie
wyglądam jak guwno
schudłem i zaczeła się ukazwać moja wyrzeźbiona szczęka
muszę być potomkiem aleksandra wielkiego
pa mati
zamknij kurwa ta dupe cwelu jebany nigdy nie będziesz polakiem
jeszcze tym kurwom ukraińskim lody porób jacy to oni kurw awspaniali jak to oni tu się poświęcają dla wielkiej polski chrystusa narodów jak oni kurwa tam giną ZA NAS W NASZEJ WOJNIEJ
user kurwa jeden z drugim z połykiem siorbałby najchętnie ale mu nie dali
omnomnomnom kurwa ssanie do osattniej kropli o jak mi dobrze
każdy taki chuj jak się tyle zna co na wybanym wykopie sobie przeczytał
wystarczyło porządek zrobić z tymi co pedałów forsują i co ci nowy porzadek chcą wepchnąć to by nic nie było i żadnej wojny obok
nie da się oczywiście najłatwiej powiedzieć polak nie potrafi się w świecie odnaleźć a potem płacz że źli wszycy wokół
ale nie kurwa rosji kurwa źle unie kurwa źle wszyscy kurwa źle tylko kurwa polak biedny podkurwiony jak oni go kurwa zasne gnębią ale już lgbt dobrze taka kurwa przyszłość w chlewie
polak kochamy i bracia ukraińcy nasi też huraaaa razem świat nam poddanym a wy jedyni prawi i sprawiedliwi z moralnym mandatem do przewodnictwa światowego i kreowania jego porządku
najlepiej to wszystkch spalić jak w odessie w 2014 bo tak kurwa my możem wy niet
uciekajcie póki czas nie ma tu miejsca dla takich jak ty, oddajcie obywatelstwa po dobroci
That's a nice Harold
nie przeczytałem
ale poszka sraka
ja pierdole anoni ale mi się szczać chce a dopiero za 30min na chacie
nikt tego nie przeczyta
tak umiera polska
lel
dlatego nie ruchasz
baza
mi jak się wydaje że jeszcze będzie dobrze i sobie jakoś ułożę życie to spoglądam na absolutny stan swojego uzębienia i od razu mam sprawdzenie realitki i spokój z ambicjami na resztę dnia