radmila karaklajic izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
most beautiful woman in albania
I love hairy women. Where can I find them?
iz principa necu postat u ovom koncu
Kosovo
How well could I live in the the former Yugoslavia on $1,500 USD / € 1,400 EUR per month?
I want to:
>live in a safe and secure area
>be able to flush toilet paper down the toilet
>attract hat women
1. Ne pisi na engleski
2. Nisi dobrodosao
youtube.com
t-this is kinda hot...
...
e jebiga sad
sjebo si naslov a ova dretva je fredijevska
dnas pijem kafu sam vidimo se sutra
1400e is slightly above average but it depends on which city do you want to live in
Čuj ovoga malo iznad prosjeka a pumpach ima 700
buraz kaj moš u zagrebu sa soma eura mjesečno
odeš na dva ručka i dvije večere ode ti 150e, još nekad u kino s kokicama i cugom 20e, a di su ti još režije i auto
svi koji kažu da se može živjet s manje od soma eura lažu
ja bi sa 700 mogao odlicno zivjet, ne kuzim uopce na sta ljudi trose lovu, al kad nemam ni to
kad si neet koji nigdje ne izlazi i 500 ti je dovoljno
kakav si konzumator, nevera
mozes i sa manje samo sto jos imas rezije
ako nisi potpuno prolupao imas mob na bonove samo da te drugi zovu a na ekscju trcis u knjiznicu, clanarina godisnje oko 30kn + sisas internet od kafica nekog
realno muskarac zivjeti moze najnormalnije od vode, karton jaja i hljeb kruha tjedno, tu i tamo kupis koju mrkvu/luk na placu da ne crknes ko pas, odes na neku proslavu najedes se natovaris vrecicu za doma
odjecu/obucu mozes i u trgovini rabljene robe kupit, maznes u karitasu iliti neko sa njuskala pokloni ima ljudi sto se zele rijesiti otpada
>realno muskarac zivjeti moze najnormalnije od vode, karton jaja i hljeb kruha tjedno
a zena?
sanjao sam da me je trandza pokusao napasti/silovati u stanu
stalno sam jurio usporeno da nadjem noz, izbo sam ga na kraju ali je telo nestalo
zena ne treba nista, samo se useli nekom
>samostalna "zena"
=musko
Koliko često vama prestane struja?