kurva anyátok
Kurva anyátok
áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek
tiktok.com
10 perce ezt nézem. zoomer vagyok?
Az olajbogyó válthatja a cseresznyét a magyar kertekben
A magyar málna már Lengyelországba költözött.
Az éghajlatváltozás hatására a különböző növénykultúrák fokozatosan északra vándorolnak. A trópusi és a mediterrán térségből kiszorulóban van például az olajfa, mivel a hőmérséklet kezd elviselhetetlen lenni a számára. Hasonlóképpen lehet említeni a málnát, ami Magyarországról szinte már kiszorult, de Lengyelországban már megfelelő feltételekkel tudják nagyüzemben termelni
>Hasonlóképpen lehet említeni a málnát, ami Magyarországról szinte már kiszorult
>pesti klímaszorongók ezt el fogják hinni
Folyamatosan csökken a termőterülete és egyre drágább a málna. Míg 10 évvel ezelőtt is 700-900 hektáron termesztették, ma már mindössze 160-170 hektárról szedik az illatos, finom gyümölcsöt, írja a feol.hu.
A lap cikke szerint az 1990-es évek elején még 27 ezer tonnányit szüreteltek az ország málnatermő ültetvényeiről, de évek óta már csak 800-1000 tonna között van a betakarított termésmennyiség, ami a hazai igények kielégítésére sem elég.
>Elon Musk hét gyereke közül az egyik névváltoztatási dokumentumokat adott be egy Los Angeles-i bíróságra, mert azt akarja, hogy nőként ismerjék el, és azért, mert többé nem kíván semmilyen formában kapcsolatban állni a biológiai apjával.
Ilon tesik..
Először foglaltak le szankciók alá eső orosz vagyontárgyakat Németországban
>legyél orosz politikus
>mond ki hogy luhanszk és donyeck független köztársaságok
>az állam ellopja a vagyonod
puzsér szerint meg kell védeni ezeket az európai értékeket és aki ezzel nem ért egyet, az ő vagyonát is el kell lopni.
zsidótesik...
MÉGEGY MEGVAN
>Elszabadult a Nutella és a Kinder tejszelet ára
tomitesik...
amerikai férfi, szóval már csecsemőkorában levágtak egy darabot a faszából és eladták egy arckrém gyárnak, hogy ránctalanító krémet csináljanak belőle. talán ez lehet az oka annak, hogy a tranyó jelenség elsősorban amerikában tombol, mert az ottani emberek már hozzá vannak szoktatva a faszok csonkításához és nem esnek hanyatt, ha a komplett faszát is levágja valaki.
táplálék a gondolatatnak.
KIVÉGEZVE
Helyes rák megeszi az oligarchákat
Plusz egy entikailag heterogén társadalmat ahol a fő intellektuális réteg generációk óta kondocionálva van hogy legyen a lehető legelfogadóbb mindennemű számára nem tetsző dologgal szemben elég könnyen lökdöshető úgy a szakadék szélére hogy már az ilyen jellegű deviancia se érje el az ingerküszöbét
érdekes, hogy oligarchák csak keleten vannak.
a nyugati milliárdosok, akik rendszeresen beavatkoznak az állam történéseibe és a saját belátásuk szerint manipulálják százmilliók éltét, ők nem oligarchák, hanem felvilágosult filantrópok.
a szójabuzik unirónikusan ebben hisznek.
ezek a sorokat is megemészteném itt sokak helyébe
Ani
Me
neki van egy ilyen delúziója, hogy nekünk mindenáron a nyugathoz kell sorolnunk, mert 1000 éve. amikor még egyetlen olyan ideológia se létezett, mint a maiak, szent istván úgy döntött, hogy a nyugathoz sorol és zsupér szerint ezt annyira be kell tartanunk, hogy még a kollektív társadalmi öngyilkosságukban is részt kell vennünk és amikor vitya azt mondja, hogy hát kurvára nem és betiltja a buzipropagandát az iskolában, akkor puzsi szerint ő lerombolja azt az 1000 éves államiságot, amit egy olyan ember alapított, aki felnégyelte volna puzsért és közszemlére teszi a darabjait.
Azokat is megeszi mit vagy ideges
na ez
vityának semmi baja a buziskodással (lásd szájer) csak beleáll az amerikából eredő identitáspolitikába hogy hergelje a prolikat
nagyon meg akarom simizni Szacuki fejét
>az elme a kucktúrhisztin
az *stenit mostmár, ha majnkraftban meghatcsilliózom az összes homokekszüellt akkor befogjátok róluk végre?
teljesen megérdemelte
>d-de a nyugati oligarchák
ők is megdögölhetnének, ha rajtam múlna
na elég volt a napi ruszkiszopásból, te dagadék génhulladék
bázis? bázis.