/sauna/

Yömusiikkia saunassa -painos

Attached: 7eb1b81e5463a8047a836e77bbee42e3--tentacle-kraken.jpg (500x706, 97.97K)

Other urls found in this thread:

iltalehti.fi/autouutiset/a/3efbb74e-bcb1-4183-88db-6b659efb338a
youtube.com/watch?v=N17NwjEcXi4
twitter.com/NSFWRedditImage

W.T.F.
T
F

is that real???
Do finnish really?

Perkele Italia

Attached: 1649552310645.jpg (600x599, 172.85K)

Miksi Smurffit on suomen Pikkuoravat

t e e m u
e
e
m
u

Attached: Pacific Northwest tree octopus.jpg (720x540, 125.17K)

Risi

Oispa tilaa tiskikoneelle, taas on kaikki likasena eikä voi laittaa ennen tiskaamista ruokaa AAAA.

itellä kaikki likaisena ja puhdistan vain yhen lautasen ku pitää syödä

itellä on vaan yks lautanen kierrossa juuri tosta syystä. sama haarukan ja veitsen kanssa, laseja on muutama koska jos haluaa teetä ja vettä niin onpi molemmille oma.

Attached: 1y.gif (398x498, 3.22M)

on felix kurkkumajoneesi parasta, ei ole litkua niinkuin aura

felix felix felix herkkuja ruokapöytään

ite ostin pannun mikä on tehty ruostumattomasta teräksestä nii teen sillä ruuan mitä hämmennän samalla lusikalla ja haarukalla kun syön nii ainoo tiski mitä tulee on se pannu ja lusi/haarukka sitte seuraavana päivänä ku teen ruokaa nii pistän sen likoomaa 10-15min, tiskaan ja alan tehdä ruokaa taas

Ite tykkään teen aina tommosen 4l kattilan täyteen kanariisimössöä, keitän joku 4dl riisiä ja sit paistan koivet kuunissa ja luut hemmettiin ja kaikki sekaisin, syö monta päivää. Hulluks tulis jos joka päivä pitäs ruokaa laittaa jtp, joka toinenkin päivä on jo yks työmaa.

rääkäsy

iltalehti.fi/autouutiset/a/3efbb74e-bcb1-4183-88db-6b659efb338a

Ekonomisti: bensan veroale hyödyttäisi Venäjää ja hyvätuloisia
Ekonomistikoneen kyselyyn vastanneista suomen johtavista taloustieteilijöistä 86 prosenttia torjui polttoaineverotuksen alentamisen.
Valtaosa Ekonomistikoneen kyselyyn vastanneista Suomen johtavista taloustieteilijöistä vastustaa polttoaineverojen alentamista.Valtaosa Ekonomistikoneen kyselyyn vastanneista Suomen johtavista taloustieteilijöistä vastustaa polttoaineverojen alentamista.

pari /sauna/a sitten joku ehdotti ruoan alvin poistoa mutta tällä logiikalla se hyödyttäisi hyvätuloisia vain joten ei toimi suomessa

kerran olin 2kk syömättä oikeaa ruokaa kun ei ollut puhtaita astioita

mille pornolle runkkaan?

ehdotan että veroja vähennetään ja kaikki työttömien tuet poistetaan

scat

youtube.com/watch?v=N17NwjEcXi4

saahan sitä ehdottaa mutta verot eivät tule alenemaan koskaan. vaikka tukijärjestelmästä karsittaisiin isoja osia ne verot kerätään silti ja tehdään vaan enemmän kaikkea turhaa paskaa luokkaa kehitysapu ja taideprojektit joissa kiveasti siirretään kaverin tilille valtion massit.

juu onha toi varmaa fiksumpaa, oon isoluu ja mun itsekuri on niin paska et söisin tollaset isot setit mega nopeesti pois mut nyt ku pitää tehä se ruoka alusta loppuun ennen ku pääsee syömään niin ei jaksa turhaa alkaa tohon prosessiin, joskus tuli oikeesti syötyä ihan sairaita määriä ruokaa minkä jälkeen väsytti niin vitusti että oli pakko ottaa päikkärit nii tää toimii mulle, eikä myöskään tuu enempää tiskiä tai jää mitään pohjia jääkaappiin homehtumaan