edycja picia z umiarem
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
She need to tickle rape me
nienawidze alkoholu
a alkohol nienawidzi Ciebie
czemu
przyszły mi te książki które zamówiłem od zakonnicy na olx, pachną kobiecością
zawarła nawet karteczkę z pozdrowieniami
no i gitara, bede jadł chleb za 50 zł ale przynajmniej bede miał czyste sumienie :)
136 IQ i nie może studiów skończyć? Coś mi się tu nie zgadza user te testy raczej nie były na iq a na to czy w ogole dasz sobie rade w szkole. Ja mam 140 IQ i mam 3 firmy IT oraz jestem człowiekiem sukcesu, a w wolnych chwilach siedzę na szą i gadam z ludźmi :)
Rosjanie już tą wojnę przegrali, co jest dla nas bardzo dobre bo im gorzej kacapom tym lepiej polakom.
A to że nas rząd to debile i machają szabelką to akurat klasyk, można jedynie liczyć że heinrich nie dowali zbyt wysokiej ceny.
bo sie zalkoholizowałem, wyrwałem płot z ogródka a na koniec obrzygałem kwiatki i pół następnego dnia zdychałem
ale fajnie, co kupiłeś?
a jak było w Kaliforni?
ja dostałem raz żelki do hakiegoś zamówienia z allegro
bałem się ale jednak zjadłem
baza bracie znów kolejne zwycięstwo moralne
2 tygodnie
o chuj, ale bererker, dziki miażdżyciel
Czemu trzy firmy a nie jedna dużą? Tniesz na podatkach czy co
Nie zdałem chemii w pierwszych terminach i nie chciałem brać warunku więc jebłem tymi studiami. Idę na filologię angielską z focusem na język biznesu i jakoś to będzie. Also nie daje jebania co masz user.
nieironicznie stary mnie siłą do łóżka pchał a pimpuś 130 kilo wtedy
Kijów już zajęty? Albo chociaż Charków? Może chociaż Siewierodonieck?
Nie gruści towarisz, jeszcze 2 niedieli
trudno się dostać na angielski bo wszyscy myślą tak jak ty że będzie izi(łatwo) i idą
nie powiem bo doks, nie zdjęła ogłoszenia
o raz mi dali parę krówek jak kupiłem de rerum natura, też w końcu zjadłem
od niedawna wrzucam ludziom karteczki ze świętymi
...
>Błaszczak powiedzial chuj kurwa formujemy 2 dodatkowe dywizje w wojsku polskim, bedzie 6 zamiast 4
>nawet do czwartej dywizji nie ma ludzi zeby zapelnic
Czy PiS planuje pobór anonkow?
136 IQ? XD mi też mówili w podstawówce że jestem zdolny ale leniwy. Z 30 osób z klasy w gimbazie jako jedna z czterech zdałem maturę. Wśród ślepców jednooki jest królem
bo słodycze od razu wpierdalam po kupieniu, miałem kliknięte auto i nie zdążyłem napisać
pewność siebie nie jest ważna wielu tych chadów nie jest pewnych siebie i ruchają bez problemu (znam takich chadów)
wielu inceli jest pewnych siebie i nie ruchają
jesteś pewny siebie ale nie ruchasz bo kobieta nie czuje do ciebie pociągu seksualnego - natura
ale Chad z pewnością siebie > Chad bez pewności siebie > incel z pewnością siebie
nie rucham bo mam 121 iq
pisiora mogą mi possać [cool][czesc] nie po to zacząłem dbać o siebie żeby zdychać w rowie i być pomiatanym przez starszych stopniem
Mam maturę dwujęzyczną na 89% i nienajgorzej napisany polski a kolega z mojego rocznika rok temu się dostał bez problemu mimo tylko matury rozszerzonej. Problemu być nie powinno.
dwa
tygodnie
>nie wspierasz kacapów więc jesteś z wypoku, wracaj na wypok mirek
te kurwie wkoncu pojda na odesse czy nie
nie pytałem, utkaj kurwe wkurwiający zjebie polityczkarski
a gdyby tak sprzedać wszystko i zaciągnąć się do wagnera żeby zabijać ukraińców
Też jestem zdziwiony tym wynikiem, jakbym miał taką opcję to bym sobie zrobił teraz test bo aż to dziwnie brzmi. A to że wszystkim mówili że zdolny tylko leń to już klasyka nad klasykami XD
nie ale będą pływać dookoła
>Żeby ruchać trzeba mieć pewność siebie, a jeżeli nie ma się nabytej pewności siebie to trzeba ją wywołać.
Swoimi stwierdzeniami udowodniłeś mi tylko że strugasz czada a tak naprawdę w środku jesteś pizdą.
do wagnera? to dla serbow co najwyzej
pan polak moze do Rusicza razem z Slowianem i Milczakowem
nie rucham bo mam tytuł inżyniera
rucham 16stki opinie
Było morowo. Dyskutowaliśmy z tamtejszym oddziałem na temat nowych innowacji w jednej z naszych firm, oraz przyjęliśmy paru nowych juniorów z Santa Clara University, gdyż nasz firma współpracują z tą uczelnią i dostarcza nam najbardziej wykwalifikowanych inżynierów (którzy tak czy inaczej muszą przejść testy rekrutacyjne) :)
Moje 140 IQ pozwala mi na troszkę większą kreatywność niż plebs, dlatego uznałem że nie ma sensu robić jednej firmy od wszystkiego i od niczego, a rozdzielić to na 3 różne z których dochód i tak jest bardzo dobry :)
Więc coś powątpiewam w to twoje ponadprzeciętne IQ. Gdyby tak było to mógłbyś wykombinować coś sam z siebie z podstawową wiedzą przynajmniej na tą 4, a jeśli tak nie było to przykro mi ale psycholodzy cię oszukali, ale i tak powodzenia, nie każdy jest wystarczająco kompetentny genetycznie na nadludzkie przedmioty jak chemia :)
ehh ale ja chce do wagnera bo tam jest spoko
youtube.com
Co mi po pewności siebie jak po prostu nie jestem w stanie ruchać się z osobą której nie kocham. Dobrze że mam moją ukochaną gf najsłodszą na świecie.
ja nie nam kurwa sily kurwa zyc ja pierdole kurwa mac
Swoimi stwierdzeniami udowodniłem że wiem jak się rucha, ludzie którzy są "czadami" są zazwyczaj upośledzeni psychicznie i nie potrafią poprawnie ocenić sytuacji, stąd wydają się odważni i silni. W rzeczywistości zazwyczaj są poprostu głupi w chuj, tak jak ty.
>Ukraina dostaje wpierdol ale to Rosja przegrywa
>morowo
To niezbyt dobrze chyba
krówki to nalepsze cukierki i nie zmienicie mojej myśli
>ukraina dostaje wpierdol dlatego kacapy regularnie tracą zdobyte tereny i nie są w stanie wypchnąć hohołów za doniec
ok user
czekam aż bomby zaczną spadać na warszawke żeby to sojarskie ścierwo w końcu zamknęło mordy
Wagner bracia łączmy sie
dobra wystarczy robiliśmy to przez ostatnie dwa miesiące
nie śmieszne
pikrel to skąd wiem że żyjemy w symulacji
auto
>z jednego siedzenia można dosięgnąć drzwi po drugiej stronie
>pomiędzy tylko skrzynia biegów
autobus
>scody
>2 rzędy foteli
>przejście pomiędzy
niemożliwe żeby oba były tej samej szerokości i pasowały na jednym pasie drogi, to po prostu wadliwe programowanie
blitzkrieg zawiódł bo Niemcy nie zajęli psolski w 2 dni
bardzo dobre pytanie
W samochodach jest cała masa zmarnowanego miejsca w postaci tapicerki i opływowych kształtów. Chociaż przyznam, wygląda to kontrintuicyjnie.
...
kończ już
Nie szukasz product ownera albo Scrum mastera?
>udowodniłem że wiem jak się rucha
Jedyne co udowodniłeś to że jak nie wypijesz i nie przyćpiesz to kutas ci nie staję , nie masz odwagi startować do gf.
jakie Wagner cioty normickie
zapominacie o Rusiczu z polskim wątkami uraaaa husariaaaaa
youtube.com
xD