kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtu.be
twitter.com
Túl korán?
Adat
áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek
Kéne már nekünk valami jó szopós kurva
jól mondom, mi, majomfejűek?
Van már, a Fehér Anett. Csak ne nézz rá. A reggeli szopással lecsiszolja a faszodról a tegnapi gecit hála a kapafogainak. A kocka feje a reggeli tálcát tartja, a farkadról lecsiszolt parmezán meg mehet a rántottába
A legszebb, legokosabb, legaranyosabb
politikai simpek vagytok, ha már a szexualitásotokra vagy napi rutinotokra is kiterjed már beteges
majdnem nyaltam punát 4 éve, de büdös volt
ha nem dohányzó, nem alkoholista fit csaj reggeli fürdés után beizzad a bugyijába, délben az még teljesen mennyei
az a baj, hogy a fokhagymától a köményen át ezer dolog elbassza az izzadtság bukéját
>majdnem
abszolút bázis
pinát csak alemberek nyalnak
szerencsére itt mindenki örökszűz
Kek miafasz
ez is olyan degenerált modern szokás, mint a buzulás és a rimming
de tényleg csak egy lépésre van szkatofíliától
Erre a képre szoktam kúmolni
akárhogy is ferdítesz, rossz sorozatnak talán az emberek 0,5%-a mondaná. Picsafájó köcsögök.
esszenciális szója redditkór
Breaking Bad
Silicon Valley
The Sopranos
Amúgy a Sopranost illetően itt egy logikus magyarázat a lezárásra:
youtu.be
az
5x szűrt
Adott nálunk egy kollegina. Jó szakember, külsőre tiszta, igényes, jól öltözött, mindig új, vasalt ruhában. Ezért borzalmasan furcsa és kellemetlen, hogy elképesztően erős izzadságszaga van. Nem állott vagy áporodott, mint a fürdés hiányától, tehát biztos, hogy rendszeresen tisztálkodik. Azon agyalunk, hogy mit kéne tennünk, senki nem meri megmondani, baromi kínos. Az is lehet, hogy valami hormonális baja van és azért nem használ dezodort, mert az csak rontana a helyzeten. Van családja is, egyszerűen nem értem, hogyan bírják. És nem csak az a baj, hogy mi nem bírjuk, hanem ügyfelezik is, tehát nagyon kínos. Mondjuk még nem jött rá kritika. Most névtelen levélen gondolkodunk, így újságpapírból kivágott betűkkel :) , de az is övön aluli. Szóval zsákutca. Ötlet esetleg?
nem fogsz tudni összeredditezni, akármennyire is kaparsz
A modern Sherlock is jó volt a Cucumberbitchcsel
>a dagadt kiöregedett maffiózó cigány pszichomókushoz jár.....pont mint én
>sorozat
>dzsesszi főznünk kell!