edycja sobotnia
/polska/
Other urls found in this thread:
jak sobotnia skoro królicza?
zemsta zemsta zemsta na wroga
z bogiem i choćby mimo boga
>nowy bardziej jak chujowy
xDDD
jestesm doslownie centymetr od zmiany swojego imidżu
ciagle ostatnio chce sie zacząć malować, lakier na paznokcie, jakieś kurewskie tanktopy z odsłoniętym brzuszkiem i futerko na to
niech wszyscy wiedzą a co mnie to
u mnie już chyba 10 raz coś wysyłam i czekam dwa tygodnie, a potem dzwonię i dostaję opierdol, bo urzędnik zapomniał i zamiast na spokojnie powiedzieć, że wypisze i się nic nie stało to drze mordę.
"Ja też się mogę pomylić", no szkoda że ja się nie mogę pomylić bo stracę pozwolenie i dostanę dwa lata w areszcie.
streamable.com
xD kurwa chyba im walaszek pisał teksty
ciekawe spostrzeżenie
basiarz co ty mowisz
no to które
bo to są przeciwieństwa
facet sie za babe przebrał śmiechu warte
czy moze mi ktos wytlumaczyc wco wtym smiesznego
nie rozoumiem tego zertu
to nie żart tylko wynik badań
BOZE JA JUZ KURWA NIE
Dowcip polega na tym, że miejsce to nazywa się "Sneed's Feed & Seed", co samo w sobie jest sprytne i dość zabawne dla osób o dojrzałym poczuciu humoru, ale naprawdę zabawne jest to, że jeśli przyjrzeć się bliżej frontowi sklepu, Sneed's Feed & Seed, można dostrzec napis "Formerly Chuck's". Przeciętnemu widzowi może to umknąć, ponieważ to jest szczyt komedii. Wątpię, by cokolwiek było kiedykolwiek tak zabawne jak dowcip o Sneed's Feed & Seed. Jesteście na to gotowi? Tak więc, jak już mówiłem, miejsce to nazywa się "Sneed's Feed & Seed", a na szyldzie widnieje napis "Formerly Chuck's", co oznacza, że kiedy Chuck był właścicielem tego miejsca, cóż, nie muszę wam mówić...
grałem z typem przez chyba 5 lat w gierkę i siedzieliśmy prawie dzień w dzień po pare godzin i nawet nie wiedziałem z jakiego województwa jest
nic w tym dziwnego
chichot rzeczywistości, ludzie z którymi rozmawiasz i niby się znasz nic o Tobie nie wiedzą, a Ty o nich. Zupełne przewrócenie konceptu koleżeństwa na głowę.
co fajnego do pogrania?
dalej nie rozumiem
ten całus to od barbary
Star Wars Jedi: Upadły zakon
rosyjska ruletka
znacie jakąś stronę gdzie mogę oglądać różne nagrania z strzelanin i gore?
ciebie to trzeba łomem po łbie napierdalać bo ci się w dupie poprzewracało
wstarczyły 3 posty na twitterze żeby mnie zmuszali do wyjawienia im mojego numeru telefonu. Taki wał. Jak jakiś dałn spamuje swoim zjebanym buldogiem i żebra o kase to dobrze, ale jak mu napisze że ma spierdalać z tym swoim jebanym buldogiem to wielkie halo i nienawiść.
siema wstałem nie postowalem wcześniej bo wróciłem nad ranem z imprezy
jestem incwelem
dobra, kojarzysz paradoks tej pumy?
wyjdź na pole i dotknij trawy
druzyna forteca dwa, boty chyba wyginely bo cos malo ich widze
/gif/ rekt thread
Ja byłem z anonem u wieniawy i raz widziałem anona z grochowa jak kupował wino w chleb i wino
to unicestwia gejów
pierwszą attosekundę nie postuj
jakiej pumy
UUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHH
FIT CHICKS
HOLDING HANDS WITH FIT CHICKS
UUUOOOOHHHH
UUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHH
mariusz rigcz
tak, ale genszin to gra bez zawartości, a dendro nigdy nie zostanie wydane.
ale będzie wrzenie wykopu zaraz
JA JUKZ KURWAN IEM OGE
POM
Putin złomuje wschód Ukrainy
ale przecież rzepak śmierdzi
to za bezpieczny weekend władziu