/ex-yu/

Attached: brooks_tanayejpg.jpg (900x1200, 374.89K)

Ubij se mirza

Bice bolje 2016.

de ste ajkule

Hvala (Ti) Tackasti.

ja sam procito dva savjeta kako sprijeciti da se probudis ako osjetis. prvi je bio da 'cucnes' ili spustis se na pod i vrtis se u krug dok gledas u pod. zvuci retardirano ali zapravo funkcionira.
drugi savjet je vikati ili izjaviti verbalno u snu npr neki kurac ko "ostat cu budan" ili "svijete ostani cist" ili bilo kakvu recenicu. ovo sam nedavno tek cuo i jedamput samo pokusao i zapravo je funkcioniralo no to je vec sad malo ehh
probat cu

oficijalni djockoo i fixxon thread

pardon, krivo sam kliknu, mislio sam ovome odgovoriti

Attached: 1652733128169.jpg (2048x2048, 422.01K)

uhh dobra fiksonka

procito
ma u zadnje vrijeme samo nocne more imam ak sanjam do razine onih terora pa duvam buksne kad mogu i imam da ne sanjam

/ex-yu/
When you fought a bloody war to get independence from a particular state, yet you still consider this state to be a part of your identity.

Fuj žene koje nisu pravoslavne Srpkinje
Fuj

poz mali prijatelju odblokiraj me ja sam antal salgo,jesi kladio daj boze srecno

ajde ko ce mu podudlat

evo moro je ovaj madjar da mu dudne pa to ti je

>vrijeme samo nocne more
sretno s time, ja zapravo nisam dugo imao nocne more. mene osobno vise vata neka paranoja, ono da mi neko stoji ispred vrata ili tako nesto
>do razine onih terora
onako da se probudis ali se nemozes micati? to mi se dogodilo jedamput i stvarno je bilo strasno. vidio sam onako crnu figuru ko sto kazu i sve

troubek na bolja vremena
ne, nikad nisam paralizu sna dozivio srecom

zajebo sam drugi link

jesi i dalje u bolnici

doma sam, ic cu vjerovatno na neke tjedne NA-tip razgovore u neku komunu, nema sanse da dam da me tam zatvore na godinu dana
zato sam si i dogovoril razgovor za posao da preduhitrim

au normanskim stazama krocis
sretno s tim poslom, kakav je plan sto se droge tice

Ja sam sve bliže i bliže ka mom cilju seljanke Hrvatice tamnije građe gf

kiborg sam oduvjek bio
plan kaj se tice droge je buksne nakon posla, opijati kad ih mogu priustit (sem tramala koji imam na recept) vikendom
trazil sam u bolnici da mi daju najjaci antidep koji imaju i cak radi, medju ostalim sam se skino sa 6 na 4mg rivotrila bez skoro ikakve krize

to je ta zdravhudin ishranbegovic pricha

a bilo je i vreme realno