Attached: brooks_tanayejpg.jpg (900x1200, 374.89K)
/ex-yu/
Kayden Martinez
Isaac Gray
Ubij se mirza
Asher Long
Bice bolje 2016.
Chase Morris
de ste ajkule
Wyatt Butler
Hvala (Ti) Tackasti.
Justin Peterson
ja sam procito dva savjeta kako sprijeciti da se probudis ako osjetis. prvi je bio da 'cucnes' ili spustis se na pod i vrtis se u krug dok gledas u pod. zvuci retardirano ali zapravo funkcionira.
drugi savjet je vikati ili izjaviti verbalno u snu npr neki kurac ko "ostat cu budan" ili "svijete ostani cist" ili bilo kakvu recenicu. ovo sam nedavno tek cuo i jedamput samo pokusao i zapravo je funkcioniralo no to je vec sad malo ehh
probat cu
Isaac Cruz
oficijalni djockoo i fixxon thread
Charles Phillips
pardon, krivo sam kliknu, mislio sam ovome odgovoriti
Logan Adams
Ethan Powell
uhh dobra fiksonka
Grayson Lewis
procito
ma u zadnje vrijeme samo nocne more imam ak sanjam do razine onih terora pa duvam buksne kad mogu i imam da ne sanjam
Isaac Myers
/ex-yu/
When you fought a bloody war to get independence from a particular state, yet you still consider this state to be a part of your identity.
Nolan Scott
Fuj žene koje nisu pravoslavne Srpkinje
Fuj
Isaiah Adams
poz mali prijatelju odblokiraj me ja sam antal salgo,jesi kladio daj boze srecno
Ethan Brooks
ajde ko ce mu podudlat
Charles Russell
evo moro je ovaj madjar da mu dudne pa to ti je
Asher Green
>vrijeme samo nocne more
sretno s time, ja zapravo nisam dugo imao nocne more. mene osobno vise vata neka paranoja, ono da mi neko stoji ispred vrata ili tako nesto
>do razine onih terora
onako da se probudis ali se nemozes micati? to mi se dogodilo jedamput i stvarno je bilo strasno. vidio sam onako crnu figuru ko sto kazu i sve
William Scott
troubek na bolja vremena
ne, nikad nisam paralizu sna dozivio srecom
Brandon Roberts
zajebo sam drugi link
Robert Smith
jesi i dalje u bolnici
Juan Harris
doma sam, ic cu vjerovatno na neke tjedne NA-tip razgovore u neku komunu, nema sanse da dam da me tam zatvore na godinu dana
zato sam si i dogovoril razgovor za posao da preduhitrim
Ryan Green
au normanskim stazama krocis
sretno s tim poslom, kakav je plan sto se droge tice
Jason Smith
Ja sam sve bliže i bliže ka mom cilju seljanke Hrvatice tamnije građe gf
Matthew James
kiborg sam oduvjek bio
plan kaj se tice droge je buksne nakon posla, opijati kad ih mogu priustit (sem tramala koji imam na recept) vikendom
trazil sam u bolnici da mi daju najjaci antidep koji imaju i cak radi, medju ostalim sam se skino sa 6 na 4mg rivotrila bez skoro ikakve krize
Michael Gomez
to je ta zdravhudin ishranbegovic pricha
Hunter Fisher
a bilo je i vreme realno