gele gide yol eyledim evinin yolunu baskısı
tirad teması: youtube.com
gele gide yol eyledim evinin yolunu baskısı
tirad teması: youtube.com
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
youtube.com
Rusya düşecek
Suriye düşecek
İran düşecek
Türkmenler muzaffer olacak
Why didn't all these turks move to turkey as refugees
erdoğan suriyelileri gönderse direk basarım ampüle
youtube.com
Sandılar Türkelinde hakkı tutanlar azlar, Türk yurdunda tükenmez Muhammetler, Firazlar!
suriyeli araplarıda kürtleride tatarları da domalttım kOÇum
burası oğuz diyarı, oğuz olmayan yallah köyüne
hepimiz türk soyundan geliyoruz diye rus yarağı altında nesillerce çobanlık yapmaktan başka bir işlevi olmayan, dilini bile konuşmaktan acız üç beş çink suratlı herifi ülkeme dolduramam
surileri de istemiyoruz, tatarları da, kazakları da
1 haftadır falan yoncalı girmiyorum hayatım 360 derece değişti, telegram ve ekşiyi de bırakabilirsem acaißß ii olacak
Is it true what they say about Turks?
>muh oğuz
>Türkmen
You were a slave of safavids most of existence, faggot. Crimeans hard a bigger role in the history of Turkey than your ass, and I'm not even one with crimean ancestry.
>hepimiz türk soyundan geliyoruz diye rus yarağı altında nesillerce çobanlık yapmaktan başka bir işlevi olmayan, dilini bile konuşmaktan acız üç beş çink suratlı herifi ülkeme dolduramam
Lan piç, fuck off sucking off Syrian dogs, they don't speak Turkish at all, nor share any identical culture, actual Tatars I met in Turkey I met get along much easier, K*Rds don't even share any Turkic ancestry and you're not shitting on them. I value cultural values more unlike your genetical bullshit subhuman takes.
>surileri de istemiyoruz, tatarları da, kazakları da
Good, then start by telling the actual problematic minorities to fuck off before you attack actual minorities we share closer cultural values and history with, then you can come back to this topic.
>you're not shitting on them
hepsinin anasını sikeyim
oldu mu kOÇum
Tamam :)
/tr/ de yazma türk değilsin, türk olamayacaksın, kapımız senin gibi alamancı piçlere kapalı hadi yaLLah
senin de ruhunu sikeyim yeter da
biz doğulu türkleri(og) kıskanmayın, yeter artık
kürt kürt kürt diye ağlıyorsunuz, gidin çocuk yapın o zaman amınakoyduğumun çocukları
biz sivas, malatya elazığ etc. türkleri olmasak kürtler çoktan nüfus olarak geçmişti sizi
sürekli mağdur edebiyatı ağlıyorlar, kürt nüfusu şöyle arttı böyle arttı, geçecekler bizi
çocuk yapında geçmesinler o zaman amınakoyim, sizin kızlarınız değil mi çocuk yerine kedi köpek besleyenler
>/tr/ de yazma türk değilsin, türk olamayacaksın, kapımız senin gibi alamancı piçlere kapalı hadi yaLLah
Türkce klavyem yok. You're the faggot here telling people who's a Turk and not a Turk when you don't even share history with the nation and larp as some Türkmen superior to others, quit your bullshit K*rt piçi.
iyice şizo etti kendini, beni başka user sandı ona sallamaya başladı
tam dönerci yaw :DD soğanı bol koy la PİÇ
isveçli user sissy kürt götü haşlıyo full izla tam izla 1080p izle
I'm just mad he's defending subhumans while attacking useful minorities I've had no issues. K*rds can have their own little Siirt for all I care if they leave the rest of the nation alone, I don't see the K*rdish issue resolved in the future, only bigger problems with their growing population.
trips
chek'd
Pitin burnunu karıştırıp sümünü top yapıp bakıyomudur
they did, unfortunately.
kim bu prenses
sanem
hyr deqil?
Çekik karıların kuş boku kadar zıçtığı doru olabilir bence. Karamut karılarda leğen dolusu zıçıyodur diye düşündüm ben
altyaşın her tiradda forsladığı karı bir teneke sıçıyodur mesela
iğrenç bi karı