kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
camperks.com
twitter.com
áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek
ha annyira vágytok az összefosás általi változásra ám legyen, én akkor lépek a legrosszabb kóreába
a forraipatkány magyargyűlölő, az adóforintjaimon élősködik és mindeközben a lehető legrosszabbat akarja az országnak
ezért gyűlöletes és megvetendő minden diaszpóra cigány
fosóóók
>de a Novák Katka aki nekem az ösztöndíjat adta, ő jó ám, őt szeressük
mekkora kutya
(félreértés ne essék, bírom Novák Katalint)
az államba belenéztem. Arisztotelésztől meg nem tudom, mit szoktak olvasni, azt hallottam, hogy elég töredékes meg vázlatos, ami tőle fennmaradt. ha tudsz ajánlani jót, beleolvasok
A teljes zsidesz garnitúra az adóforintodból él, az nem zavar?
ja a forrai patkány valós arcát sajnos rajtam kívül eddig sokan ignorálták
de amúgy az újbuziknak jelzem, hogy eredetileg úgy dokszolódott le hogy idejött, fölényeskedett és azt várta hogy mindenki most azonnal szopja le amiért ő az adóforintjaimon élősködik és "tanul" az ETH zürichen
így hálálja meg hogy a segge alá lett tolva minden
nem baj legalább ma is megtanultuk hogy soha nem bízzunk meg mélynövésű ""emberekben"", az összes ilyen kis purdé szar lény azt lesi mikor szúrjon hátba téged vagy mikor harapja meg a kezet amiből a mocskos száját etetik
én a legkisebb rosszra szavazok az pedig a fidesz
aki az összefosásra szavaz az magyargyűlölő és ezt semmilyen mentál gimnasztikával nem lehet kimagyarázni
fonáltéma?
youtube.com
a Fideszre szavazok, és mindenki mást is erre bíztatok
még csak nem is ez, ő legalább értelmes, ez elég sokat jelent
mustár, neked nem fogok válaszolni, mert összefüggéstelen zaj vagy. mitől vagy te magyarszeretőbb nálamnál?
én le is szopnám benit, a te génkárosult faszod pedig meg fogom alázni orszag vilag elött ha eljon az én idom
>mustár, neked nem fogok válaszolni, mert összefüggéstelen zaj vagy
ennyire fáj az igazság te gerinctelen kis patkány, mi?
ezért megérte levenni a prokszit
>aki az összefosásra szavaz az magyargyűlölő
vagy csak nagyon hülye
de aki foglalkozik valamennyit a közélettel és mégis az összefogásra szavaz az tényleg az
...
Az nem Musi. Most a harcsabajszossal dumcsizunk. Szegénynek a nagymuterját telegecizte egy szibériai jakut a 45-ös megszállás alatt, azota megy a transzgeneracios MAgjar lárp a családban
de hiába mondod neki, a forrai féreg benedek magyargyűlölő és azért szavaz az összefosásra
tök feleslegesen vitatkozol vele, mert rosszindulat van minden postája mögött
hát te szánalmasan hülye vagy, mondjuk anyádék cigányok voltak, szóval nem meglepő
>ő legalább értelmes
erre fogod igen nyilván te kutyalelkű
egymillió értelmes, tehetséges ember van a fideszben rajta kívül is de te csak azokra koncentrálsz akiket nem szeretsz
novák katkát meg felhozod hogy ne tűnj teljesen elfogultnak
Nincs meg valakinek az a videó amikor Kunhalmi szoknyában táncikál valami aláírásgyűjtés közben?
A török utálja a kormányt, azt nem vetted még észre?
ennyire transzparens azonosbuzulást ritkán látni
és milyen mentálgimnasztikával lehet ezt bemagyarázni?
nem rémlik egyáltalán
inkább esztifejűt postázzatok
régen amikor nem volt zárva az instája idespammeltem a közös képeit a forró nővérkéivel de nem mentettem le őket
koreaiak racistabbak mint a magyarok mert nekik ugyan az a "gaijin" törvény náluk van mint a japánoknál
Forrai Benedek: "Svájci csokit zabálok az adótokból rohadt magyarok"
Jól meghízott azóta, nem?
milyen törvény?
> (You)
>koreaiak racistabbak mint a magyarok mert nekik ugyan az a "gaijin" törvény náluk van mint a japánoknál
nem, szívesen beszélgetek veled rendesen, ha nem csak őrjöngesz. mit teszel magyarországért, amit én nem? hogy tudsz magyargyűlölőzni, ha 24/7 csak forrongsz mint egy idegbeteg?
>ország hóhérjai
miért kell ezt ilyen megveszekedett hittel állítani? hihetetlen hogy az ellopott magánnyugdíjak, az elpazarolt EUs források és egy teljesen dilettáns tőkésosztály kinevelése után még mindig 16 évvel ezelőttre kell mutogatni
nincs vityafóbiám, de amúgy se ilyen személyes preferenciák alapján döntenék az ország sorsáról
>(You)
Te szerencsétlen
Biztos mennek Marika néni hamburgerezőjébe.
én pl. nem élősködök a magyarok adóján aztán meg töltöm azzal a szabadidőmet, hogy mocskolom magyarországot aztán meg rászavazok a magyargyűlölők pártjára
de én sem fogok veled vitatkozni mert hátsószándék és gonoszság van minden postád mögött és ezt végre ma mindenki láthatta te rohadt állat
kedvelem az összes normálist, Alexandrától Navracsicsig
alig két hét és megy Orbán
talán egy kicsit úgy néz ki
>fájlnév
dehogy kedveled, te a magyarok pusztulását akarod te kis gerinctelen rohadék
lól
"gaijin törvény" ez ugyan az mint ahogy zsidók lenéznek a gojimokat (minket) és azt gondolják ránk hogy mi alemeberek es rabszolgák
a japánok es a koreaiak ugyan azt csinálják akivel nem koreai vagy japán
ja mert 16 év alatt elévül az hogy tönkrebaszták az országot? "csak adjunk nekik mégegy esélyt csak azért hogy a vajdaembert birtokoljuk :)"
kormányt alakítani
NA ez! azóta vagyok fidesz és magyar gyűlölő mióta elvették anyám magánnyugdíját amit költhettem volna natúr szőrös barcelónai erasmus pinákra
CSAK FELFELÉ KURVA MAGYAROK
camperks.com
fú de újbuzi + roma + buta vagy
na ez
>(you)
szerintem en vagyok a legnagyobb seggfajás a ruszki gyereknek ,sajni még idáig nem tudta fordítani a líbiai betűket amit állandóan posztogat, talán csak ruszki szláv magyarutáló korcsként larpol mert akar különlegesnek lenni ,hogy jobban tud figyelemkurválni
ország tönkre van baszva 500 éve és azóta egyre jobban bassza tönkre mindenki
aztán mégis azt mondod hogy a futóbolondokra szavazol
>mit teszel magyarországért, amit én nem?
ezt majd teljesen jogosan kérdezheted tőle, amikor lesz egy rendes főállásod
addig szerintem inkább ne
egyelőre csak potenciál vagy, beni, egy szépreményű csillag
de az a potenciál még nem lett aktualizálva, sőt, még el is lehet baszni
pl. ha kint maradsz dolgozni mert úgy kényelmesebb
Platón van az Állam mer leesett XDDDD
>töltöm azzal a szabadìdőmet, hogy mocskolom Magyarországot
hol tettem ilyet. fidesz bizonyos részei != Magyarország
te amúgy mivel töltöd a szabadidődet? én magyar fiatalokkal szoktam foglalkozni, visszajárok a bme-re meg a korábbi iskoláimba. hol tartod a hazafiságod drága mustár?
pontosan most is azt csinálod, miután bukott a hulladék tinder lárpod átváltottál a magyarok mocskolására mint mindig is szoktad
de csak hogy tudd, senki sem fog téged leszopni amiért az ETH zürichen élősködsz az adómból, te felfuvalkodott kis patkány
már leírtad neked amit le tudok fordítani plusz kismilládszor elmondtam hogy nem is beszélem a nyelvet
és akkor szavazzunk meg olyanokat akiktől mégrosszabb lesz minden?
ne, ne szavazzunk zsideszre