BEOGRAD izdanje
/ex-yu/
u partiji najbolji su ljudi
ko ne valja, partija mu sudi
prepametan sam za ovaj svijet
iq je inace dobro mjerilo za kolko ce bit nabrijana zena u krevetu, jednu glupu sam imo, e kod nje je plus sto mozes STO GOD OCES, doslovno sam joj se popiso u supak i ok, moze sve, samo ugasi mozak i uziva, al nije kreativna i luda, ok ako ste ovako malo sado maledom ko ja.
Ove full pametne budu ko petarda u krevetu, deru se jebi me, jacceeee ubgghh, skacu ko opsjednutr sotonom, bas zabavne, al seru isto, ko ne da u dupe, zabijes joj u grlo, pa kao nemoj tako blabla, al isplati se ipak,ove izmedju su najgore. Znaci ili retardicu ili pametnu
Kompartija gf kada?
da, ne jebem, kako ste znali?
Receno mi je da bi bio sretan moram imati zdravo tijelo, nabildao sam se i dalje osjecam tamu,
Receno mi je da se zenama nasladjujem da bi bio sretan, vidoh tu velike muke, ali se i u tom polju ostvarih, ali i dalje osjecam tamu,
Receno mi je da supstancama mogu postici srecu, u pocetku djelovase da mi govore istinu, a poslje upadoh u dosad nevidjenu tamu.
Rekose mi da bi osjetio srecu moram prestati sa supstancama, i ja prestadoh , i bijase mi bolje , ali se i dalje nalazih u tami.
Rekose stekni novac, ostvari se u drustvu i bices sretan, sve to ucinih, i nikad se ne osjecah usamljenijim i neshvacenijim.
Uistinu vam kazem , ne moze covjek nista napraviti da bude sretan, vec jednostavno mora biti, uskladjivati unutrasnji svijet sa vanjskim, i tako postojati. To je jedini nacin. Samo sadasnji trenutak postoji, a on je temelj buducnosti.
Mal mal valja valja
dobar auto jedino ga je 15x precijenio
nula
jadnice
>svi gradovi sveta unisteni u nuklearnom ratu
>samo je Beograd kao glavni grad najneutralnije drzave na zemlji preziveo i postao najglavniji grad sveta
Belgrad need a big Church for the Glory of God.
Guglaj velika crkva beograd glupo
ko vam je ovaj ispred, lenjin?
ne druzim se s nikim
karadjordje...
njihova je puno bolja jebiga
družiš se s nama
Zamisli da živiš u Bosni i iskoče ti trojica iz frižidera.
Krindz
zakaj zgleda ko turcin s turskom sabljom
lezim gola u krevetu
di bi stali
jer ima visok testosteron gluperdo
ja isto
To ti je tadasnji gucci
prestani larpat ko ja
t. čuta i (((zelena))) agenda koja hoće da jedemo skakavce zbog klime
zamisli ovo ti izadje iz frizidera
youtube.com
Kad bi samo znao koliko je lose
youtu.be
nema nikoga u kući pa ćemo iskoristiti tu priliku
Odvratno i ruzno, uzas
ajde bjezi u kurac
bolje da se nisam ni rodio
brate moj dubok je bezdan a ti jos padati ne znas
ženske ruke su ovo istipkale
gol sam u krevetu
>prepostavlja da bih glasao za beOgradjane
Ja sam zato to da ti izjedemo svi mami picku zbog da jedes govna
>službeno vozilo Lexus
pish pish po sirotinji hahahahahahah
još bolje kad je DRŽAVNO auto
haha to je onaj glupi makavejev prekopirao samo je kod njega bila marksova glava
jebote nemre ni bendzu dobit nego neko japansko govno