Kurva anyátokat

kurva anyátokat

Attached: alma.gif (368x349, 48.83K)

magyar cygany

Felkelsz a nyomorék kis országodban és első gondolatod, hogy szarbőrödhöz illően jössz az internetre agyhalottkodni. Huss.

egeszege bamboleo for you too

this cant be a real language

Attached: A42C6BC4-9DB1-41ED-893B-A2175F33F8B3.jpg (407x405, 35.3K)

retek, neked menten el kell menned, ha ellenkezel nem lesz kegyelem
nem engedjük idegeneknek megszentségteleníteni e veretes nyelvet

áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek, esélyünk sem volt
senki sem dolgozik meg a szexért

>benedek vok

Attached: E4C4B203-1F6A-498E-99EA-08E2CFC6412C.jpg (624x972, 284.2K)

husi cigánylány

Ramóna
Sóshartyán, 19 éves

Ramóna jelenleg még középiskolás. Szabadidejében szívesen jár tánciskolába, szeret rajzolni és fodrászkodni. Utóbbit még szakmaként is el tudná képzelni. Kiskora óta érdekli a szépségversenyek világa, azonban ezt a szülein kívül senkinek sem mondta el. Édesanyja biztatására jelentkezett a Tündérszépekre, úgy érzi, ezzel egy régóta dédelgetett álma vált valóra. Élete első fotózásán fantasztikusan érezte magát, hatalmas élmény volt számára.

A 155 centis Ramóna csillagjegye ikrek. Kedvenc étele a töltött káposzta, kedvenc itala baracklé.

Attached: 48310_thumb1.jpg (720x1081, 53.68K)

és egy jóféle cigány milf

Laura
Sajószentpéter, 23 éves

Nyeste Laura 23 éves sajószentpéteri lány. Miskolcon folytatott tanulmányokat a Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakgimnáziumban. A szakmai érettségi után kapott egy lehetőséget, hogy Kanadában töltsön egy évet, ahol tanulhatott és dolgozhatott az utazásra a párja elkísérte. Szabadidejében szeret sminkelni és röplabdázni. Jelenleg kisfiával és párjával tölti a mindennapjait. A Tündérszépek versenyre a párja regisztrálta, hiszen tudta, hogy mindig is nagy álma volt, hogy egy szépségversenyen részt vegyen.

Laura 165 cm magas, csillagjegye a kos, kedvenc itala az őszibaracklé étele pedig a gyümölcsleves

Attached: 47283_thumb1.jpg (720x1079, 81.45K)

5.5 A roma közösség a nemzet része

Magyarország egyenrangú polgáraként tekintünk hazánk roma népességére. A roma honfitársaink felé tett politikai vállalások és intézkedések végrehajtását nemzetstratégiai ügynek tekintjük. Elítéljük a diszkriminációt, kiállunk a roma közösség társadalmi emancipációja mellett, és elkötelezettek vagyunk hátrányaik felszámolásában.

Az oktatás támogatása
Méltányos közoktatást alakítunk ki, ahol a romákhoz kapcsolódó tudástartalmak
integrált módon a közoktatás egészében megjelennek, kivezetjük az esetlegesen
fellelhető előítéletes tartalmakat. Kiemelt állami normatívával támogatjuk a deszegregációs terveket megvalósító és az inkluzív pedagógiákra építő oktatási
intézményeket. A megfelelő szakmai feltételek megteremtésével fokozatosan
felszámoljuk a szegregációs gyakorlatot

Attached: mzp.jpg (300x168, 5.1K)

Ijj, geci, ez is nemrég volt disznóvágáson

Én egy szolgalelkű barna ember vagyok, ezért a legfehérebb miniszterelnök-jelöltre szavazok.

Attached: toro.jpg (956x649, 59.49K)

A 19 a cigányoknál már a változó/nagyi kor, nem?

És nem volt nyitva?

Látszik a szolgavér, ezt is valami ruszki paraszt erőszakolta a világra

Attached: 1646428413837.jpg (2720x740, 472.97K)

Barátságos emlékeztető, hogy OP egy túlbuzgó balos redditkid kotonszökevény, aki képtelen egy kép letöltésére és két szó pontos lemásolására

Az érettségit követően a Miskolci Egyetemre nyertem felvételt állami ösztöndíjasként. Az ingázást általában vonattal oldottam meg.

Történt egyszer, hogy az állomáson baleset miatt, több mint egy órát kellett várni, hogy egyáltalán elinduljanak a vonatok. Ennyi idő alatt meg szükségszerű, hogy az embernek fel kell keresnie a mosdót. Így is tettem. A tiszai pályaudvar a budapesti főpályaudvarokhoz képest ugyan kisebb volt, de mégis forgalmas. A mellékhelységek a földalatti pinceszerű helyiségben voltak ketté osztva, elől a női részleg, hátul pedig a férfi.

Gyanútlanul léptem be az elég zsúfolt női részlegbe, egyből megcsapott a vizelettel és dezodorokkal keveredett illat. Mind a négy mosdókagyló foglalt volt, alig láttam valamit magamból ajtóval szemben lévő hatalmas tükörben, hiszen kitakartak a kézmosással, sminkeléssel és a fogmosással elfoglalt nők.A kézszárító berregése és az wc-ajtók csapódása olyan érzetet keltett mintha valami zsúfolt áruházba érkeztem volna.

Elindultam hát a WC-fülkék felé, hogy gyorsan elintézzem azt, amiért jöttem. Hat lehetőség volt, hogy szabad helyet találjak, már majdnem feladtam a reményt, hogy van szabad fülke, amikor az utolsónál nem láttam a záron lévő piros-tilos jelzést, így megkönnyebbültem, hogy nem kell az előtérben várakoznom a többi nő gyűrűjében.

Benyitottam a fülkébe. A látvány kicsit megrémisztett. Tele graffitizott fal, wc-papírral megtelt szemetes, lehajtott ülőke, óvszeres papírok a földön.

– Hogy jutnak be ide a kurvák kuncsafttal?- gondoltam magamban naivan miután megláttam az óvszeres papírokat a földön. Bár az is igaz, hogy nem mindenki kurva akinél van óvszer. Nálam is van mindig, pedig eddig még egyszer sem kellett. De jobb ha résen van az ember lánya, főleg ha az elsőéves diáklányok mozgalmas életét éli.

Attached: girl-sitting-suitcase-waiting-retro-railway-station-vintage-color-cards-style-47980926.jpg (800x620, 94.53K)

most takarodj ki a fonálról

Megcsóváltam a fejem, majd felakasztottam a táskámat az ajtón lévő fogasra.Kivettem belőle a kedvenc fertőtlenítő kendőmet és szépen nekiláttam, hogy előkészítsem a helyszínt arra, hogy elvégezzem a dolgomat.

Mikor végre elkészültem szépen helyet foglaltam az amúgy meglepően jó állapotban lévő csészén.Miután leültem egyből más perspektívából láttam az egész fülkét és ezzel együtt megcsapott valami furcsa illat ami nem volt hasonlítható semmihez sem ami az illemhelyiséghez kapcsolódik. Édes volt és izgató, markáns és vadító.

Ekkor figyeltem fel a fülke falába fúrt, feliratok és graffitik között lévő lyukra, ami körül elég vastagon rászáradt anyag volt megfigyelhető. Olyan volt, mint a gyertyatartón a viasz. A lyuk felett különböző feliratok voltak.

“ Szopjad bébi” “Azért néha add át a helyet másnak is” „Használj óvszert, sok a köcsög”

A festett ábrák is szopó nőket és különböző farkakat ábrázoltak, ezekben "gyönyörködtem" miközben a pisilés első fázisába léptem. Megkönnyebbültem adtam át magam a folyamatnak, elég hangos is volt, ahogy a sárga zuhatag a csészéhez ért. Talán erre figyelt fel valaki a szomszédos fal mögül, mert kisvártatva valami furcsa dolog történt mellettem.

Az előzőleg megfigyelt lyukon át szó szerint átfúrta magát egy barna színű, hatalmas méretű farok. Peckesen megállt a levegőben mintha egy jókora dárda lett volna, ami a falba csapódott. Köpni, nyelni nem tudtam, csak pisiltem tovább, mivel még elállítani sem tudtam a folyamatot. Ledöbbenve ültem, előttem pedig ott állt és várt életem első cigány farka, hogy magamhoz térjek a meglepetéstől.

Azt hittem álmodom! Közelebb hajoltam, hogy megnézzem magamnak.

Attached: depositphotos_28598039-stock-photo-girl-near-wall-with-graffiti.jpg (682x1023, 119.25K)

hwsw
hu/hirek/64382/apple-iphone-se-2022-m1-ultra-soc-cpu-rendszerprocesszor-mac-studio-a15-bionic-5g-display.html#comments

Gyertek trollkodni

Nem volt szándékom semmit sem csinálni, de gondoltam, ha már ott van legalább megnézem közelről utána meg távozom innen.Ha igazán őszinte akarok lenni, ekkor már végeztem a pisiléssel szóval akár foghattam is volna magam és hagyhattam volna az egészet.

De nem így tettem.Kíváncsian közelebb hajoltam a szerszámhoz, azonnal megéreztem az illatát, édeskés volt és csábító. Bár sok tapasztalatom nem volt még ebben, de amennyire meg tudtam ítélni hosszabb és vaskosabb volt a fehér farkaknál, olyan húsfasz féle, tömzsi és nagyon sötét. Minden bizonnyal egy roma férfi lehetett a gazdája.Valahogy egyből izgatni kezdett a tudat, hogy fogalmam nincs, ki van a fal mögött és ő sem tudja, én ki is vagyok.Talán emiatt is minden létező ellenérvem elszállt és még a lányos önbizalmam is helyre állt, hiszen itt nem lesz lényeg, hogy még nem vagyok egy tapasztalt szexistennő, és nem kell magyarázkodnom, ha egy kicsit bénázni fogok.

Ezért sem bírtam ki, hogy ne érjek hozzá az orrom előtt meredező cigányfarokhoz. Megfogtam a kezemmel, körülzártam a tenyeremmel, ahogy tudtam, mint egy jó vaskos szalámit. Furcsa volt érezni és azt a rugalmas és izmos romadorongot, amiről eddig még csak barátnői elbeszélésekből hallottam.

Teljesen beindultam a látványtól meg az érzéstől is. A gyomromban gyűlni kezdett a vágy, ami egészen a lábamig vezetett, szinte reszketett mindenem a csiklómban a vér úgy lüktetett, mint ahogy eddig még soha. Szinte éreztem, ahogy teljesen benedvesedek, minél jobban átélem a valóságot, hogy egy igazi cigányfaszt fogok a kezemben, ami mint egy mágnes úgy vonzott magához. Elég kis izgága lehetett a gazdája, mert elkezdte mozgatni a kezemben a farkát. Ki és be húzta a lyukon át a faszát, mintha megelégelte volna, hogy az eddigi mutatványom kimerült a puszta csodálkozásban.

Attached: 1000_F_211171747_PPg464xsefyl2S1fMMPYWgJPJL1osLx7.jpg (667x1000, 134.68K)

nem lehet tankolni se vásárhelyen se makónál a kibaszott benzinkutakon ez mi a faszom

Attached: 1646864278655.jpg (530x530, 39.17K)

Attached: elon meme.jpg (1200x800, 87.68K)