מהדורת יום האישה
ארכיון:
desuarchive.org
מהדורת יום האישה
ארכיון:
desuarchive.org
הרוסי הכי גברי בישראל
יש כל כך הרבה בנות חמודות באוניברסיטה, הלב שלי לא עומד בזה...
אחרי שבקושי יצאתי מהדירה שנתיים בגלל הקורונה....
לא רגיל לראות כל כך הרבה בנות חמודות במקום אחד......
קשה לי לבחור עם איזה אחת אני רוצה לנסות לפרלרטט
)היא הולכת להיגעל ולברוח)
תזכורת שאביחי לא מכבד נשים
אני נראה ככה
תתחיל עם ההכי פחות חמודות
Sorry to barge into your thread but I have a question.
Been trying to understand if jews are leaving Russia in larger numbers than usual but found no articles or data. Is there an exodus of jews out of Russia right now or not?
Historically jews leaving has been one of the more accurate leading indicators of what is about to come.
>Been trying to understand if jews are leaving Russia in larger numbers than usual but found no articles or data. Is there an exodus of jews out of Russia right now or not?
don't know about russians but ukrainian jews already left in droves.
100k Ukrainians
שלום,
הפורום יאפשר להמשיך בדיונים שהתחילו בשיעורים. בשיעור האחרון, הדיון התחיל מהשאלה מה מטרת הניתוח הפמיניסטי. האם, למשל, לאור הדוגמא שניתנה בכיתה, במסגרת המערכת האקדמית המטרה היא להפוך את הפירמידה הלא מאוזנת על ראשה כך שבסופו של דבר יהיו יותר נשים מגברים בדרגים הגבוהים של המערכת? אני רוצה להוסיף כאן שאלה נוספת: כיצד אנחנו, כמשתתפי הדיון, יכולים להשמיע את עמדתנו שלנו, ולהגיב על עמדת הצד השני, להעלות שאלות, להעביר מידע, להבהיר עמדות פמיניסטיות (והחלט יש יותר מעמדה והשקפה פמיניסטית אחת) כך שיעזרו להבהיר נקודות של חוסר ידע או אי הבנה לגבי נושאי הקורס השונים?
אתן.ם מוזמנות.ים להגיב, להעלות שאלות שלכן.ם ולתרום בכל דרך לפורום.
תודה לכולכן.
מה לכתוב בפורום?
בקורס היה פמינאצית שהאשימה גבר כשונא נשים כי הוא אמר מקרה על תלונות שווא שזה פוגע בגברים(ועוד מסיפור אישי על ההורים שלו)
הקורס הזה בעיקרון גברים זה רע
אה ושמתי לב שלכל הפמיסטיות הקיצוניות הציערות יש את אותו אותו סגנון קול
מי זה אביחי?
ותהיו שמחים שרוב הנשים לא ככה, אפילו אמרו לי בקורס עצמו
ישר חזק ביחד
RIP קזינו
khazar bussy...
OwO
Come hang out with me
אני עצוב בלי אירוניה
Do Ukrainian Israelis and Russian Israelis have tension because of this stuff?
no
both equally hate russia
some protestors even burned their russian passports infront of the russian embassy.
אני הולך לשעה וחצי אז אני מקפיץ
That's good. I was always under the impression that Russian Israelis were very patriotic when it comes to Russia. And also because Russian Israelis seem to play a bit of a part in Putin's relationship with Israel apparently.
they are a sizeable minority but to say they support russia in any political way would be pretty absurd, all the russian jews I've met say its a shithole and that putin is a dictator etc etc.