edycja kazachstanu
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
2ch
twitter.com
ale bym się wódki z yuugu napił
Ale czekaj wszyscy obywatele ukrainy jeżdżą za darmo komunikacją
Czyli taki co sie zadomowil tu 6 lat temu też a nie tylko uchodźca
chuj mnie to.
a mnie nie bo musze bulic wiecej po podwyzkach ostatnich cen pradu
podgmczas gdy cywilizowane kraje wiedza że bilety powinny pozostac tanie nawet w obliczu takiej sytuacji bo sa inne zrodla finansowania
na prawdę nie masz pojęcia jak barzo chuj mnie to boli. bardziej mnie boli że zajebałeś mi możliwość zrobienia nowej nitki i wybranie chujowej edycji
na pierwszy rzut oka jaki to kraj? no właśnie
>cena gazu wzrosła o 700 procent
>inflacja szybuje w górę
ale o tym się teraz nie mówi, ludzie widzą tylko jeden temat - wojna
nom to
to oznacza ze nie ma inflacji i to byl amerykanski psyop bo magicznie znikla wraz z wojną
ale fajna muzyczka
>na ruskim czanie admin sugeruje, zeby nie pisac negatywnych rzeczy na temat wladzy i ich decyzji militarnych
absolutny stan tego socjalistycznego kraju. nawet czany zostaja pozbawione wolnosci slowa
to jest wolność której wykopki pragną
Nie admin, ale ichni moot. Pisal naswoim twiterze, ze robi to ze strachu,a nie służalczości i nie chce żeby użytkownicy nie dostali wyroków. Kilka dni temu weszlo nowe prawo, ktore karze za to do 15 lat. Czesc z generali rzeszla na innych czan
>nie admin, a ichni moot
jaka różnica? gość przecież też jest adminem
>Kilka dni temu weszlo nowe prawo, ktore karze za to do 15 lat
o tym mowie. wycofali wszystkich zagranicznych korespondentow i dziennikarzy z rosji ze strachu przed tym, zeby ich nie zamkneli za dzialania przeciwko rosji
na 4channelu też nie ma wolności słowa
Wyklop jest antyrosyjski i proukraiński, łomie
chuja. wszystkie Any Forumskopki tutaj ssają małpiego chuja do ostatniej kropli nasienia
2ch hk/b/src/264350949/16465209912790.mp4
tak to wyglada w rzeczywistosci. pokoloruj mnie zdziwionym
nie zesraj się