Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: körte.gif (450x300, 18.98K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=pyOO89YP2kU
youtube.com/watch?v=IPOw-VeHZgQ
youtu.be/IR1Y6q2Au-c
youtube.com/watch?v=sQkWFPrPJ4w
mandiner.hu/cikk/20210305_ukrajna_megfosztja_a_tisztsegeiktol_a_kettos_allampolgarsagu_karpataljai_magyarokat
twitter.com/SFWRedditImages

youtube.com/watch?v=pyOO89YP2kU

Attached: 1646365367806.jpg (331x514, 49.5K)

áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek, esélyünk sem volt
senki sem dolgozik meg a szexért

dub-ból csak a német jó
youtube.com/watch?v=IPOw-VeHZgQ

Attached: 146.jpg (400x561, 78.98K)

Vikinek hívnak, a történet amit most elmesélek tavaly nyáron történt velem. Középiskolát végző vagyok, kereskedelmi suliban tanulok. Szép arcú sportos lánynak mondanak, de tudjuk, hogy a fiuk mindent mondanak, hogy a bugyinkba jussanak szóval pár szót a külsőmről 170 cm magas vagyok és 48 kiló, hosszú derékig érő szőkésbarna hajam van és barna szemem, kicsi korom óta rendszeresen sportolok, benne vagyok az iskolám focicsapatában és szertornázok is. Mellem nem nagy, de cserébe szép kerek formás popsim van

Ahogy már írtam az iskolám lány focicsapatában játszok és az edzéseink egyszerre vannak a fiukéval. Innen ismerem Robit aki egy cigány srác és a fiú csapat csapatkapitánya. Magas nagyon jóképű fiú és a szűk nacijában már lankadtan is látszik, hogy nem kicsi szerszámmal van megáldva, sok lánynak tetszik is. Elég laza nagyszájú beszólogatós srác, de velem mindig kifejezetten kedves volt.

Történt egy péntek este, hogy néhány barátnőmmel bulizni indultam egy szórakozóhelyre, disconak nem mondanám, de elég nagy a hely így akinek táncolni támad kedve talál rá helyet. Megérkeztünk a klubba a barátnőimmel, már majdnem 10 óra volt de még mindig nagyon meleg. A pulthoz mentünk és a szokásos kettő-egyes boros-kólát és jeges pohárban felszolgált jégert kértünk. Iszogattunk beszélgettünk, már éreztem, hogy kezd hatni az alkohol, ekkor érkezett meg Robi és pár barátja.

Attached: c5021aebc415ebff5a489c168504cb92.jpg (732x960, 60.42K)

tollananászalmatoll

Attached: sample_2e394a0069300e606ed8786f5ca35e09[1].jpg (850x730, 221.74K)

Fosok

tomi ne

animekurváddal endchan turulra takarodj

youtu.be/IR1Y6q2Au-c

220 FEELLEEEETTT
ÉÉÉÉÉÉSZRE SEM VESZED
DE ELHAGYOD A VALÓÓÓSÁGOOOT

Attached: apu sír zene.jpg (606x505, 61.82K)

>Megfosztják a magyar kettős állampolgárokat ukrán tisztségeiktől

Attached: Screenshot 2022-03-05 at 15-56-50 Index.png (633x30, 4.76K)

youtube.com/watch?v=sQkWFPrPJ4w
500-as sorsjegy kapa

férgek

Ukrajna megfosztja a tisztségeiktől a kettős állampolgárságú kárpátaljai magyarokat

Volodomir Zelenszkij ukrán elnök aláírta a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács által felterjesztett rendeletet.

Volodomir Zelenszkij ukrán elnök rendeletének értelmében két hónapon belül felmérik Ukrajna kettős állampolgárait. Ezután pedig fél éven belül beterjesztésre fog kerülni egy olyan törvényjavaslat, amely megtiltja a szóban forgó személyeknek a fontosabb hivatalok betöltését. Vagyis néhány hónap múlva az ukrajnai kettős állampolgárok – köztük a magyarok is –
>nem viselhetnek állami hivatalt, önkormányzati tisztséget, stratégiai fontosságú állami vállalatokban vezető pozíciót, továbbá nem ismerhetnek meg államtitkokat.

Dmytro Kuleba ukrán külügyminiszter korábban még arról beszélt, hogy a kettős állampolgárságot lehetővé kell tenni és csak az „agresszor országgal” nem lesz lehetséges az intézmény.

mandiner.hu/cikk/20210305_ukrajna_megfosztja_a_tisztsegeiktol_a_kettos_allampolgarsagu_karpataljai_magyarokat

Nagyon megörültem neki, ő is egyből kiszúrt és odajött köszönni. Puszi-puszi, rendelt magának egy sört és egy pálinkát, nekem még egy boros-kólát és jégert és leültünk beszélgetni. Nem sok időbe telt azt vettem észre, hogy már a combomat simogatja és határozottan halad a keze a puncim felé. Mondtam neki, hogy előbb legalább csókoljon meg azonnal le is kapott és innentől már csak sodródtam az eseményekkel, de mint ki fog derülni nagyon nem én irányítottam azokat.

Egy ideje már elvoltunk így egymással, volt egy kis simogatás, kölcsönös tapogatás nem tagadom az én kezem se tétlenkedett megsimogattam a nadrágon keresztül a farkát és éreztem, hogy ez bizony tényleg nagy. Ő is simogatta bugyin keresztül a puncimat, miniszoknyában voltam így elég könnye hozzáfért, majd kicsit félre húzta és ujjazni kezdett. Ez nagyon is tetszett nekem amire ő is hamar rájött abból, hogy pár perc után már én húztam magam rá az ujjára. Kérdezte, hogy mi lenne ha elmennénk hozzájuk ott nyugodtabban tudnánk folytatni.

Igent mondtam. Nem messze laktak a klubból de nem fogom szépíteni, a cigánysoron. Péntek révén buli volt náluk, voltak egy páran. Szívesen fogadtak, Robi mindenkinek bemutatott, ott volt az apukája anyukája, keresztapja és a felesége, a két bátyja és azok barátnői, 2 húga és néhány barátnőjük szóval voltak egy páran. Pálinkával kínáltak, elfogadtam, pedig nagyon szeretem a minőségi pálinkát se és ez nagyon nem az volt. Beszélgettünk kicsit, majd Robi fülébe súgtam, hogy ha akar valamit akkor vonuljunk félre lassan mert nekem nemsokára haza kell mennem. Ezt meghallotta az apukája és félrehívta. Pár percig beszélgettek majd Robi visszajött félrehívott és azt mondta, hogy náluk romáknál az a szokás, hogy ha egy fiú nem cigány lányt hoz a házhoz, akkor az új lányt először a srác édesapja avathatja fel.

Attached: healthy-beautiful-girl-freckles-soccer-fie-12624238.jpg (600x900, 74.16K)

nem tökmindegy adok még egy hetet nekik aztán úgyis vége lesz

>AZ INTRÓ
Kino3

Milyen férfitól vállalnál gyereket?

még polgármesterek se lehetnek majd lol, önkormányzati képviselők se:

A Telex cikke szerint ez alapján néhány hónap múlva az ukrajnai kettős állampolgárok nem viselhetnének:

>állami hivatalt
>önkormányzati tisztséget
>stratégiai fontosságú állami vállalatokban vezető pozíciót
>és nem ismerhetnek meg államtitkokat.

A tiltások alól csak akkor mentesülhet valaki, ha írásban lemond a másik állampolgárságáról.

Ennek pontosan mi értelme van?
Mit nyernek ebből?

ez egy éves cikk

gondolom a ruszki kettős állampolgárokat akarják szopatni ezzel

már értem miért beszélt putyin denácifikációról

szarbán válasza: őőőőőőőő gyurcsány
lófaszt nem fog tenni, szokás szerint.

...

nem tudni de elég nagy patkányság ez a diszkrimináció a fiainkkal/lányainkkal szemben

>szarbán
bérmentve

az elnök amúgy nem izraeli állampolgár is?

>szarbán
>bérmentve

Attached: ed5.png (730x1194, 27.79K)

magyarokat kb le se szarják, a ruszkikat akarják kaffantani

upsz tényleg
most láttam felugrani az indekszen, úgy néz ki, ők is benézték

ahogy nézem nem vonták vissza ezt a törvényt azóta se szóval szó szerint másodrendű állampolgárok a magyarok

Mit ne mondjak ez nagyon megrázott, felbosszantott és természetesen azonnal nemet mondtam. Közöltem, hogy na én most mentem haza. Robi ekkor magához húzott megcsókolt és azt mondta hogy nagyon akarlak, ha ezt megteszed azzal te is megmutatod, hogy te is akarsz engem. Azóta se tudom mi ütött belém akkor, de ahogy a szemébe néztem nem tudtam mást csak igent mondani a dologra.

Egy kis szobába vezetett Robi. A ház elég lepukkant volt, a szoba se volt valami bizalomgerjesztő, csillár nem volt egy izzó lógott a plafonról egy vezetéken az pislákolt kicsit, a padló szerintem föld volt, mert ahogy léptem rajta elég egyenetlennek tűnt és padlószőnyeggel volt fedve. A szobában volt még egy szekrénysor ez az ezer éves fényes bútor és régi dobozos tv. Ágy nem volt egy nagy matrac volt a földre rakva azon rózsamintás ágytakaró erre ültetett Robi. Megyek szólok apámnak, nyugi nem lesz semmi baj mondta és kiment a szobából.

Pár pillanat múlva meg is érkezett Robi apja, szerintem már az ajtóban várta, hogy jöhessen. Tipikus 50-es cigány pasi amiből minden kocsmában akad egy pár. Kb 180 cm magas pohos pasi volt. Egy atléta és egy rövidnadrág volt rajta. Lefeküdt mellém az ágyra és megkérdezte, hogy teszik a fiam? Igennel feleltem, erre azt mondta, hogy akkor állj fel és lassan vetkőzz le.

Én felálltam és levettem a topom, majd a melltartóm. Szép fehér bőröd van mondta. Megköszöntem és miután kigomboltam és lezipzároztam a miniszoknyám hagytam, hogy leesen rólam. Ekkor meglátta hosszú fehér izmos combjaim. Azt mondta forogjak körbe had nézzen meg magának. Egy fekete tanga volt rajtam így mikor háttal álltam neki láthatta teljes egészében a popsimat. Ekkor rám szól erélyes hangon, hogy álljak meg húzzam félre a bugyimat és hajoljak előre. Megtettem így láthatta a punci és a popsilyukamat is. Mondta, hogy vegyem le a bugyimat és üljek vissza az ágyra.

Attached: screen-7.jpg (540x840, 28.44K)

az más, a szabályok csak a gójra vonatkoznak, a kiválasztottaknak továbbra is lehet 6 gorillió állampolgárásguk

azthittem ez csak Magyar kettős állampolgárokra lett kitalálva... De akkor is erről fogadjunk hogy nem fog beszélni a nyugati média hogy a kettős állampolgárokat rosszabbul kezelik az ukránok mint a bevándorlókat...

ez még tavaly volt..