Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 48.83K)

Other urls found in this thread:

mandiner.hu/cikk/20220227_kulfold_ciganyok_ukrajna_orosz_tank_haboru
twitter.com/SFWRedditGifs

jó reggelt lemkók!

Attached: 145.jpg (620x830, 236.19K)

áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek, esélyünk sem volt
senki sem dolgozik meg a szexért

Most hogy nem dobta putin az atomot hogy kópol user?

Jó reggelt tesik.
Nekem lett bn a hétvégén, veletek mi újság?

Kárpátaljai romák vesztegelnek napok óta a záhonyi állomáson, fogalmuk sincs, hová menjenek

senkit sem érdekel a lárpod

Márki-Zay: Orbán egy személyben felelős az ukrajnai háborúért

ennek egy per tízes skálán mennyire gurult el a gyógyszere?

mandiner.hu/cikk/20220227_kulfold_ciganyok_ukrajna_orosz_tank_haboru

Ez nem kizárólag és nem elsősorban roma probléma, úgy sikerült megalkotni a kormányrendeletet, hogy az Ukrajnából beáramló nem magyar állampolgárságú menekültek többletjogokkal bírjanak a magyar állampolgárságú kárpátaljai menekültekkel szemben. Utóbbiak számára jelenleg nem létezik a magyar ellátórendszer, és csak a civilszervezeteknek, egyházaknak és magánembereknek köszönhető, hogy van mit enniük és van hol aludniuk.
>A magyar kormány csütörtökön este kormányrendeletben határozott arról, hogy minden Ukrajna felől érkező menekültet beenged az országba, de a menekültstátuszt és a vele járó kedvezményeket csak a külföldi állampolgárok kaphatják meg. Az állomáson veszteglő roma családok pedig magyar állampolgárok, akik szintén kárpátaljai településekről menekülnek a háború elől.
Én nem vagyok összefosó, de ez szégyen.

hát ez így szokott lenni nem? ha van állampolgárságod akkor nem kérhetsz menekültstátuszt

Dobni fogja

Attached: 1646024620170.jpg (599x594, 69.91K)

persze, csak az életidegen faszfej minisztériumi alkalmazottak ezzel megoldottnak vették a problémát, és egyikben sem merült fel, hogy a magyar államnak elsősorban a magyar állampolgárságú menekülteket kellene segítenie ahelyett, hogy a sorsukra hagyja őket

szarbán mikor törli már el a maszkozást? fasz kivan már vele

van még több orbit anime lányokkal?

Attached: orbianim.png (720x720, 595K)

őt nem zavarja

Attached: Orban_kampany_Menczer_maszknelkul_-_Facebook_OV_videoreszlet.jpg (800x531, 53.56K)

Az atom eltörli a maszkozást végérvényesen

remélem vettetek konzerveket buzik

Attached: 3043.png (437x446, 329.18K)

I’m #Hungarian and this is shameful . I’m ashamed of my country . Sorry #Ukraine :( @markizaypeter , please push this topic more. We have to support! @_miniszterelnok - szégyelld magad . Az erő nem jelent semmit - ez igazán mutatja milyen kicsi ember vagy igazából .

You are part of the tüncikézős, actless, shameful reddit-tier ass crying behaviour.

I am #LemkoRusyn and I stand with Vitya #OrbánX #OV22 #elore_nem_hatra

Magyarországon szó szerint lehetetlen lesz túlélni

Attached: 1645987704037.png (1002x539, 299.86K)