kurva anyátok
Kurva anyátok
áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek, esélyünk sem volt
senki sem dolgozik meg a szexért
Donáth Anna azt szereti, ha az arcára verik, miközben a térdein könyörög bocsánatért a sokévszázados szisztematikus elnyomás miatt.
Sajnos ez már a kancigányok gyomrát is megfekszi, ezért általában csak kirabolják és elfutnak.
Szegény már a teljes anyagi csőd szélén áll, annyiszor megtörtént.
Anna látszólag céltalanul bóklászik a városban, amíg ki nem kémlel 2-3 vadabbnak kinéző kancigányt valahol. Leszólítja őket és pénzt ígér nekik, ha elkísérik egy nyugodt helyre. A kancigányok persze elmennek vele. Anna elővillantja ballonkabátja alól a csöpp csecseit és a bozontos puniját, letérdel, és az interszekcionális társadalomtudományok legvadabb vezényszavait kántálva könyörög nekik, hogy ugyan, verjék már az arcára meg pisálják is le lehetőleg. A kancigányok nem értik, és mivel legmélyütt konzervatív érzésű emberek, hogy a helyzet normalitását visszaállítsák némiképp, kirabolják Annát és elfutnak.
Anna meg ott térdel pénz és telefon nélkül, lepisálva.
Hetente háromszor történik meg átlagosan.
ez a jó fonál hől
Szombaton az Anonymous nevű hekkercsoport már támadást hajtott végre orosz kormányzati weboldalak ellen. Az akció által még az orosz köztévét is sikerült megtámadniuk, ahol az ukrán himnuszt játszották be, majd bemutatták az ukrajnai háború valóságát.
Felizgat a szűz lárp
tesik...
[maximum szója]
>ctrl+f "névjegykártya"
>0 találat
Ezen dolgozz még, Peti
mi a faszért van úgy elszíneződve?
nincsen, ezek átlagos női bugyik
foltosak pedig
ha lenne ilyenre lehetőségem én biztos beleverném a faszomat a bugyiba
igen, a nők gusztustalanok
NA EZ
hoholok nem lehetnek terroristák?kek
így néznek ki a női bugyik
a punci mindig nedvedzik valamit
szerinted miért pussynak hívják angolul
nekünk ezt honnan kéne tudnunk?
itt mind szüzek vagyunk
Megvéd minket: MINDENTŐL!
>kovid halottak
>nyugdíjasok
>fehér emberek
szarbán mindet veszélybe sodorta újra és újra
Eltaláltak egy radioaktív hulladéktárolót az oroszok.
>bocsi :3
HAZUDSZ KUTYA!
...
Pumped Gabo felszólította Putyint, álljon ki vele egy boxmeccsre.
>miafasz?xD
harkovtesik