Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: körte.gif (450x300, 18.98K)

Other urls found in this thread:

reddit.com/r/MakeMyCoffin/comments/t0mhh2/mmc_after_i_get_ambushed_by_ukrainian_soldiers_in/
reddit.com/r/PublicFreakout/comments/t10y4g/modern_warfare_girl_do_instagram_video_with/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
m.youtube.com/watch?v=UJhffQ9ZHgc
twitter.com/NSFWRedditVideo

áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek, esélyünk sem volt
senki sem dolgozik meg a szexért

szartam aztán zuhanyoztam

reddit.com/r/MakeMyCoffin/comments/t0mhh2/mmc_after_i_get_ambushed_by_ukrainian_soldiers_in/

nem megy olyan jól az invázió

én is úgy szoktam

Attached: 2d1c6d8a-dbdc-48ea-bd30-a5a49707427a.png (1074x1570, 1.68M)

Attached: 1645786503141.jpg (897x757, 46.96K)

mi lesz most a ruszinjainkkal miután szarbán elárulta őket

ok gonoszmusi

Attached: untitled.jpg (551x856, 93.63K)

megy rá az X
"elárulás" legfeljebb a te képzeletedben létezik

Attached: 145.jpg (620x830, 236.19K)

Vityára meg az X

Kevés az az 1 szem X Mustár. Én az egész volt fideszes családom áttérítettem

ez ukrán fenotípus?

Attached: 33460_thumb1.jpg (720x1080, 59.99K)

Ti hol voltatok akkor, mikor halomra lőtték az orosz ajkú kisebbség tízezreit?

>NEM KŐŐVETNEK EL ROSSZASÁGOKAT

reddit.com/r/PublicFreakout/comments/t10y4g/modern_warfare_girl_do_instagram_video_with/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

itt egy orosz katona próbálta megvédeni a civil nőt a többi orosz katonától, akik ezért cserébe lelőtték őt is

ez nagyon hitelesnek hangzik

Attached: ❤️alex❤️.jpg (2158x2637, 475.94K)

Igen. A lánya szeme láttára történt. Féreg putyinista musi

szerintem a nő segítségért kiáltozott és amikor a bátor moszkvai baka odament segíteni a közelben rejtőző gonosz banderista mesterkövész orv módon megölte
aztán lelőtte a cinkostársát a nőt is

ugyanannyi a valószínűsége mindkettő sztorinak

Vettem ropit, csipszet, kókuszos nescafét, mandulás nescafét, szóval az oroszok megtámadták már az ukránokat vagy még mindig csak a virtuális faszméregetés megy? Remélem me este, éjjel lesz végre valami mert bekészültem a mozira rendesen.

Félelmetes mekkora egy lelketlen, szociopata legalja lúzer ember lehetsz te. Meg is érdemled a 30 év szüzességet meg rona patkány fejet a kis fasszal

a hinduk azt mondják hogy ganésa megleste a szüleit szex közben ezért büntetésül az apja a fejét elefántfejjé változtatta

basztam

fáj a fejem

nem, szűz vagy

Tesik...átbasztak minket!

Attached: Screenshot 2022-02-25 at 17-25-46 r PublicFreakout - [NSFW] Modern Warfare girl do instagram video with deadbody of her mum[...].png (686x213, 18.25K)

Legyen ezerszer nyomorúságosabb az életed mint most. Nagyon kívánom te szardarab

szinte mindenki meglesi a szüleit, ez teljesen normális dolog

nem csináltam ilyet

Wang papa értékeli az ukrán helyzetet

m.youtube.com/watch?v=UJhffQ9ZHgc

pont ezt írtam? mosi mosi szövegértés?

én se lestem meg őket soha
olyan volt hogy szerintem véletlenül rájuk nyitottam de fingom sem volt az ilyesmiről még

>kommentek fele Trumpról nyavalyog
lól

Attached: 1645804865133.jpg (2210x3312, 507.25K)

Isten hozott a pokolban! 2800 halott orosz katonával üzent az ukrán hadsereg az orosz megszállóknak.

A közlés ezután felsorolja, hogy az ukrán védelem milyen veszteségeket okozott az orosz haderőknek a támadás kezdete óta. Eszerint az ukrán katonák megsemmisítettek:

▪Legalább 80 tankot
▪516 különböző típusú páncélozott harcjárművet
▪7 helikoptert
▪10 repülőt
▪Legalább 20 rakétát
▪100-nál több egyéb járművet
▪Több mint 2800 ellenséges katonát

"Üdv a pokolban" - írták a tájékoztatás szövegébe.