kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
reddit.com
reddit.com
m.youtube.com
twitter.com
áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek, esélyünk sem volt
senki sem dolgozik meg a szexért
szartam aztán zuhanyoztam
reddit.com
nem megy olyan jól az invázió
én is úgy szoktam
mi lesz most a ruszinjainkkal miután szarbán elárulta őket
ok gonoszmusi
megy rá az X
"elárulás" legfeljebb a te képzeletedben létezik
Vityára meg az X
Kevés az az 1 szem X Mustár. Én az egész volt fideszes családom áttérítettem
ez ukrán fenotípus?
Ti hol voltatok akkor, mikor halomra lőtték az orosz ajkú kisebbség tízezreit?
>NEM KŐŐVETNEK EL ROSSZASÁGOKAT
itt egy orosz katona próbálta megvédeni a civil nőt a többi orosz katonától, akik ezért cserébe lelőtték őt is
ez nagyon hitelesnek hangzik
Igen. A lánya szeme láttára történt. Féreg putyinista musi
szerintem a nő segítségért kiáltozott és amikor a bátor moszkvai baka odament segíteni a közelben rejtőző gonosz banderista mesterkövész orv módon megölte
aztán lelőtte a cinkostársát a nőt is
ugyanannyi a valószínűsége mindkettő sztorinak
Vettem ropit, csipszet, kókuszos nescafét, mandulás nescafét, szóval az oroszok megtámadták már az ukránokat vagy még mindig csak a virtuális faszméregetés megy? Remélem me este, éjjel lesz végre valami mert bekészültem a mozira rendesen.
Félelmetes mekkora egy lelketlen, szociopata legalja lúzer ember lehetsz te. Meg is érdemled a 30 év szüzességet meg rona patkány fejet a kis fasszal
a hinduk azt mondják hogy ganésa megleste a szüleit szex közben ezért büntetésül az apja a fejét elefántfejjé változtatta
basztam
fáj a fejem
nem, szűz vagy
Tesik...átbasztak minket!
Legyen ezerszer nyomorúságosabb az életed mint most. Nagyon kívánom te szardarab
szinte mindenki meglesi a szüleit, ez teljesen normális dolog
nem csináltam ilyet
Wang papa értékeli az ukrán helyzetet
pont ezt írtam? mosi mosi szövegértés?
én se lestem meg őket soha
olyan volt hogy szerintem véletlenül rájuk nyitottam de fingom sem volt az ilyesmiről még
>kommentek fele Trumpról nyavalyog
lól
Isten hozott a pokolban! 2800 halott orosz katonával üzent az ukrán hadsereg az orosz megszállóknak.
A közlés ezután felsorolja, hogy az ukrán védelem milyen veszteségeket okozott az orosz haderőknek a támadás kezdete óta. Eszerint az ukrán katonák megsemmisítettek:
▪Legalább 80 tankot
▪516 különböző típusú páncélozott harcjárművet
▪7 helikoptert
▪10 repülőt
▪Legalább 20 rakétát
▪100-nál több egyéb járművet
▪Több mint 2800 ellenséges katonát
"Üdv a pokolban" - írták a tájékoztatás szövegébe.