kurva anyátok
Kurva anyátok
áldás
nem az én hibám, hogy ronda az arcom és egyetlen nő sem tudna megcsókolni öklendezés nélkül
nem az én hibám hogy alacsony vagyok, alacsonyabb a legtöbb nőnél és nem tudnak erős férfiként tekinteni rám aki mellett biztonságban lehetnek
nem az én hibám hogy kicsi vékony farkam van ami kiverésre sem jó nem hogy punciba rakásra
nem és nem és nem az én hibám
aki szexelhet az nem dolgozott meg érte, csakis a jó gének miatt teheti meg
mi pedig csak a rossz gének miatt vagyunk szüzek, esélyünk sem volt
senki sem dolgozik meg a szexért
Jó reggelt!
e
Jó reggelt, tesik!
Jó reggelt
ó szüzesség
Öt európai országot, köztük Magyarországot részesítette figyelmeztetésben pénteken a 2008-as pénzügyi válság után felállított Európai Rendszerkockázati Testület (ESRB). Az intézmény a túlárazottság jeleit látja a magyar lakáspiacon, az árnövekedést emelkedettnek, a jelzáloghitelezés növekedését és a háztartások eladósodását pedig magasnak nevezi.
Köszönjük meg az AirBnb-nek és a zsidó tulajoknak, hogy felvettek az árakat. Ja meg, hogy van külföldi kereslet.
a miniszterelnök ma már egy kínos politikus Európában, ahol csöndben maradnak, amikor belép a szobába.
á igen a névtelen forrás
na ez jó
source dude trust me
Aha, azért tárgyalt tegnap is az Európa Tanács elnökével mert nem állnak vele szóba.
look
nem azt jelenti hogy nem állnak vele szóba te autista korcs
Mijért vagyto ti ily hüjék?
Csak én vok okos ebbe a fonában.
csak 8 osztájt jártam
nagy lenne, de akkor és csakis akkor, ha igaz
na jöv héten megyek jogsit intézni az okmányba, eü. papírok megvannak
Beni te is olyan vagy mint Szász Marci meg a Yale-s gyerek, menj el Friderikuszhoz és beszélj neki a 4chanről.
:-(
há há há há háátnap
Why is the OP always a fruit?